• 瀏覽: 14,536
  • 回覆: 110
  • 追帖: 3
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-1-17 10:31 AM 移動
乜都可以唔post,做愛片最緊要流中。

回覆 引用 TOP

一日未訂婚  一日唔公開係一件好事  此舉係為咗保護雙方

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-13 02:39 PM 發表

好多女人明明經常post同朋友食野相,行山相,同學/同事聚餐相都post但永遠唔會post自己既男朋友上嚟,唔知既以為佢地係單身。

其實佢地係咩諗法?相反男人多數有女朋友都會公開,除非不嬲冇玩開社交平台先唔會特登公開 相。
Post咗有男朋友,咪無曬啲兵,兵仔又無得FF

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-13 02:39 PM 發表

好多女人明明經常post同朋友食野相,行山相,同學/同事聚餐相都post但永遠唔會post自己既男朋友上嚟,唔知既以為佢地係單身。

其實佢地係咩諗法?相反男人多數有女朋友都會公開,除非不嬲冇玩開社交平台先唔會特登公開 相。
唔係唔post, 你留意下d相成日玩男友視角間接宣揚自己有條仔

回覆 引用 TOP

點解你咁好奇呢?

海納百川 有容乃大
壁立千仞 無欲則剛

回覆 引用 TOP

點解一定要post上去?

學懂了在執著中放鬆,
期望中不失望;
混亂中把持得住,
愛人也懂得愛自己!

回覆 引用 TOP

咁好正常囉,男友唔型囉,你試下係李敏鎬果啲樣,一定貼出黎。

回覆 引用 TOP

又系你條扮女人嘅撚樣

引用:

騎中搵馬,又可以食幾家茶禮,最多出賣肉體,最換要用袋,有得食,有得玩,又有禮物收,何樂而不為。

講比人聽做乜????自己知咪得攞🤣🤣🤣🤣

回覆 引用 TOP

如果啲女嘅男朋友 好似樓主你一樣咁柒 就梗係唔會貼出嚟畀人笑啦

因為世界上太多太八掛的人。 唔想佢地知甘多所以選擇唔公開。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 singsingbaby 於 2021-1-14 11:44 AM 發表

你係咪儍架,擺哂相 重點 食仔 呀? 重有機會 吊金龜 架!
都系你直接

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]