• 瀏覽: 14,227
  • 回覆: 110
  • 追帖: 3
本主題由 YanNessIsMe 於 2021-1-17 10:31 AM 移動
引用:
原帖由 ahbobo76 於 2021-1-14 06:39 PM 發表

騎中搵馬,又可以食幾家茶禮,最多出賣肉體,最換要用袋,有得食,有得玩,又有禮物收,何樂而不為。
中晒!

回覆 引用 TOP

我識有 D 係有老公但 D 相永遠見唔到佢, 仲奇怪.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-13 02:39 PM 發表

好多女人明明經常post同朋友食野相,行山相,同學/同事聚餐相都post但永遠唔會post自己既男朋友上嚟,唔知既以為佢地係單身。

其實佢地係咩諗法?相反男人多數有女朋友都會公開,除非不嬲冇玩開社交平台先唔會特登公開 相。
問心啲女咩心勾態大家明
唔好同女人講道理
輸梗
只係你接唔接受到姐

回覆 引用 TOP

係咪條仔太柒啊?

回覆 引用 TOP

女皇要收兵仲要分不同工種! 你懂的!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 viviancat 於 2021-1-14 11:31 AM 發表

想講好耐,點解依家啲人會將「單身」呢個字解錯哂?由細到大,填form只有"single"同"married",我好想知,如果拍緊拖未結婚既人,填form會填single(單身)定married?
可能係occupied

引用:
原帖由 黑桃A. 於 2021-1-13 02:39 PM 發表

好多女人明明經常post同朋友食野相,行山相,同學/同事聚餐相都post但永遠唔會post自己既男朋友上嚟,唔知既以為佢地係單身。

其實佢地係咩諗法?相反男人多數有女朋友都會公開,除非不嬲冇玩開社交平台先唔會特登公開 相。
周不時都換畫, 唔通換一個又鏟晒d相咁煩咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 viviancat 於 2021-1-14 11:31 AM 發表

想講好耐,點解依家啲人會將「單身」呢個字解錯哂?由細到大,填form只有"single"同"married",我好想知,如果拍緊拖未結婚既人,填form會填single(單身)定married?
Depending on係唔係中出過,

回覆 引用 TOP

maybe their bf is ugly

回覆 引用 TOP

引用:

想多啲人奉承佢多啲觀音兵

回覆 引用 TOP

我代呢類女人回應:關你蛋治

kwailo

回覆 引用 TOP

引用:

你想搵人格劍呀?

回覆 引用 TOP

保持吸引力

回覆 引用 TOP

太多前度男友,唔係太難理解

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 chriswong1010 於 2021-1-13 04:24 PM 發表

咁你有冇post你個住公屋嘅男友上ig/fb呀?
兩條麻甩佬仲要舖親密相好噁心🤮

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]