• 瀏覽: 13,713
  • 回覆: 131
  • 追帖: 1
施嬅入咗TVB17年,一直好用心工作,就算戲分少都能成功演活角色。
奈何最後卻被半個豬肉獎無情打發,難掩失落之情,在台上咬緊牙關撐住攞獎,真係好sad。
https://m.youtube.com/watch?v=mJ5RGS3ln8k進入香討影片區

引用:
原帖由 凪想 於 2021-1-13 07:29 PM 發表

施嬅入咗TVB17年,一直好用心工作,就算戲分少都能成功演活角色。
奈何最後卻被半個豬肉獎無情打發,難掩失落之情,在台上咬緊牙關撐住攞獎,真係好sad。
https://m.youtube.com/watch?v=mJ5RGS3ln8k
堆填區唔啱佢
去外國闖出一片天

話郭晉安等左18年先攞到視帝,
自己一樣都等左16年.
敗走施嬅真係未訓醒,
佢只係痴左千嬅半個女喜獎,
唔係視后,當屆視后係惠英紅。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

的確唔錯……
冇約都分到千襌半個獎……
得施嬅咁有power🤣🤣🤣

提示: 違規內容已被屏蔽
生不逢時

引用:
原帖由 狂P圖 於 2021-1-13 08:40 PM 發表

生不逢時
咁生係邊時先岩?
連大小姐都入到視后5強,
敗走施嬅仲衰過大小姐,
生係邊時先岩?

之前五大花旦小生走哂,以為TVB會捧佢,點知佘詠珊入主,專捧港姐堆、有線班人,果幾年完全冇大作品,搞到l以為佢冇做TVB

...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2021-1-13 07:32 PM 發表

堆填區唔啱佢
去外國闖出一片天
同意

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2021-1-13 08:30 PM 發表

的確唔錯……
冇約都分到千襌半個獎……
得施嬅咁有power🤣🤣🤣
佢真係破紀錄,因為金宵大廈太爆TVB唔敢完全唔扮個獎畀佢。從來冇一個藝人可以喺離巢唔到一年內爆紅再攞獎。實至名歸。

引用:
原帖由 sand_mouth 於 2021-1-13 08:43 PM 發表

咁生係邊時先岩?
連大小姐都入到視后5強,
敗走施嬅仲衰過大小姐,
生係邊時先岩?
好明顯係唔出席將佢臨時踢出局。TVB官網預告都係寫施嬅名,好明顯要借佢嘅知名度扼收視。

TVB翡翠台
01.10 (日)

08:00PM
萬千星輝頒獎典禮2020[粵]    
2020年度台慶頒獎禮各大獎項即將揭盅!「最佳男主角」競爭激烈,林峯與王浩信呼聲較高,黎耀祥、陳豪、馬國明亦有望再次稱帝!李施嬅、黃智雯、蔡思貝、龔嘉欣、高海寧等各有支持者,誰人獲封「視后」?白彪、徐榮、謝東閔、朱敏瀚、龔慈恩、賴慰玲、蔣家旻等皆有亮眼演出,成為「最佳男、女配角」的熱門人選。「最佳劇集」方面,《法證先鋒IV》、《殺手》、《使徒行者3》、《踩過界II》等備受劇迷愛戴,相信被看高一線。

引用:
原帖由 狂P圖 於 2021-1-13 08:54 PM 發表

之前五大花旦小生走哂,以為TVB會捧佢,點知佘詠珊入主,專捧港姐堆、有線班人,果幾年完全冇大作品,搞到l以為佢冇做TVB
山頭主義,阿姐汪明荃都公開批評過

引用:
原帖由 mincer 於 2021-1-13 09:15 PM 發表

好明顯係唔出席將佢臨時踢出局。TVB官網預告都係寫施嬅名,好明顯要借佢嘅知名度扼收視。

TVB翡翠台
01.10 (日)

08:00PM
萬千星輝頒獎典禮2020[粵]    
2020年度台慶頒獎禮各大獎項即將揭盅!「最佳男主角」競爭激烈,林峯與王浩信呼聲較高,黎耀祥、陳豪、馬國明亦有望再次稱帝!李施嬅、黃智雯、蔡思貝、龔嘉欣、高海寧等各有支持者,誰人獲封「視后」?白彪、徐 ...
施嬅真的有型……
冇約都要利用佢呃收視……
存在感一流……
唔係敗走嘉儀三餐吹奏就叫紅🤣🤣🤣

引用:
原帖由 mincer 於 2021-1-13 09:16 PM 發表

山頭主義,阿姐汪明荃都公開批評過
一半半la,以前珍姐、樂小姐同陳志雲三大山頭互鬥,都好精彩,不過佢地捧出嚟嘅小生花旦質素高好多。有時一d內部鬥爭未必唔好,有競爭先有進步。

主題標籤 #李施嬅
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]