• 瀏覽: 2,589
  • 回覆: 22
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:21 PM 提升
蔡思貝屢次做小三拆散幾對男女。人品麻麻,做事冇底線只求自己歡樂。當然一隻手拍唔響,d男人都一樣衰格。今次搭上胡鴻鈞,似乎有助蔡思貝洗底。起碼冇再做小三啦,d人妻要感謝胡鴻鈞收左隻蜘蛛精添。
睇番蔡思貝似乎人緣唔錯,娛樂圈有唔少姐妹淘,識搞人際關係但唔代表人品好。
睇番蔡思貝d fd,譬如賴蔚玲。賴蔚玲以前似乎係鄭嘉穎既好朋友,鄭嘉穎結婚之後,估計少左來往。你地睇真d,陳凱琳同蔡思貝關係麻麻。😂

大台女星可以組一個正印聯盟去對抗小三聯盟。

正印大聯盟成員:陳凱琳、龔嘉欣(前兩個係好姐妹,而且被蔡思貝仇視)、陳自瑤、唐詩詠 (後兩個有共同好友黃翠如,有共同情敵蔡思貝)

小三大聯盟成員:蔡思貝、賴蔚玲(似乎未係小三?)、江嘉敏、黃心穎、陳曉華
渣男大聯盟:王浩信、張振朗(暫未發作)、洪永城

筍盤大聯盟:鄭嘉穎、何廣沛

傻仔大聯盟:胡鴻鈞、

暫時諗到呢d😂大家可以補充下😂佢地d朋友都好有意思,基本上唔妥既人埋堆都涇渭分明。可以畫一張人物關係圖。😂

朱晨麗係正印聯盟?

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-1-13 08:23 PM 發表

朱晨麗係正印聯盟?
佢有做過小三咩?
我係睇佢起碼夠膽投訴渣男洪永城😂

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-13 08:28 PM 發表

佢有做過小三咩?
我係睇佢起碼夠膽投訴渣男洪永城😂
google 「海天盛宴」,仲有殼王呢。

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-13 08:08 PM 發表

蔡思貝屢次做小三拆散幾對男女。人品麻麻,做事冇底線只求自己歡樂。當然一隻手拍唔響,d男人都一樣衰格。今次搭上胡鴻鈞,似乎有助蔡思貝洗底。起碼冇再做小三啦,d人妻要感謝胡鴻鈞收左隻蜘蛛精添。
睇番蔡思貝似乎人緣唔錯,娛樂圈有唔少姐妹淘,識搞人際關係但唔代表人品好。
睇番蔡思貝d fd,譬如賴蔚玲。賴蔚玲以前似乎係鄭嘉穎既好朋友,鄭嘉穎結婚之後,估計少左來往。你地睇真d,陳凱琳同蔡思貝關係麻麻。😂 ...
大眾雞想搵老襯囉!!

https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙、趙靈兒、林月如、阿奴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-13 08:08 PM 發表

睇番蔡思貝d fd,譬如賴蔚玲。賴蔚玲以前似乎係鄭嘉穎既好朋友,鄭嘉穎結婚之後,估計少左來往。你地睇真d,陳凱琳同蔡思貝關係麻麻。😂 ...
支持姑姑詳盡分析。

https://www.youtube.com/watch?v= ... qgxE_57rlDt49Jzv99y

主角: 李逍遙、趙靈兒、林月如、阿奴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-1-13 08:30 PM 發表

google 「海天盛宴」,仲有殼王呢。
唔睇真係唔知有d咁既事,除佢名先😆

回覆 引用 TOP

C貝人品吾知,但睇得出姣底吾怕醜。北寄貝一出邊個吾受落。

引用:
原帖由 YM_羅蘭仕 於 2021-1-13 08:39 PM 發表

C貝人品吾知,但睇得出姣底吾怕醜。北寄貝一出邊個吾受落。
佢做咁多次小三你仲話唔知佢人品?😆

回覆 引用 TOP

關樓主卵事

回覆 引用 TOP

引用:

貝貝受過一個男人情傷後,
才變得豪放,難道個男人少少責任都冇?

回覆 引用 TOP

雞格就係雞格

回覆 引用 TOP

引用:

蔡思貝用虛假學歷呃人即係不誠實同心術不正啦!不誠實同心術不正嘅八婆幾索都冇用啦!

//蔡思貝被指當選後報讀菲律賓一間大學海外學士課程,並在兩個月內完成課程,惟申報入讀時間為2010年,與她於2010年在德國留學的時間重疊。其後再有指她憑該學士學位報讀美國一間大學的碩士課程,學歷備受質疑。//

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170422/mobile/bkn-20170422000648102-0422_00862_001.html

//選美亞軍蔡思貝 (Sisley) 近日捲入疑似假學歷風波,大學學歷受質疑,有指她在 2013 年選美後,同年 10 月,報讀菲律賓一間大學,被指以兩個月時間極速完成學位,12 月更獲頒畢業證書,事件曝光後,Sisley 指「我要了解下」,未肯正面回應傳聞,而與她同校的師姐李蘊就表示仍未畢業。 同樣選美出身的譚小環感到學歷重要,亦認為做人必須誠實。 梁永鏗律師表示,學歷速成或涉及偽造文件,最高刑罰是監禁 14 年。//

http://ent.i-cable.com/ci/videopage/news/50074/娛樂新聞/index_eng.html

唐c詠嘅情敵係蔡c貝?

引用:
原帖由 felixloveslinda 於 2021-1-13 11:20 PM 發表

蔡思貝用虛假學歷呃人即係不誠實同心術不正啦!不誠實同心術不正嘅八婆幾索都冇用啦!

//蔡思貝被指當選後報讀菲律賓一間大學海外學士課程,並在兩個月內完成課程,惟申報入讀時間為2010年,與她於2010年在德國留學的時間重疊。其後再有指她憑該學士學位報讀美國一間大學的碩士課程,學歷備受質疑。//

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20170422/mobile/bkn-20170422000648102-0422_00862_001.html
兩個月完成海外學士課程 咁即係蔡其實讀到乜lever

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]