• 瀏覽: 13,520
  • 回覆: 68
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 wtf_name 於 2021-1-14 08:32 AM 發表

無錢泊車就搭巴士啦
既然無錢就應該在該處增建泊車位代替罰款。

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮🐥

◉超覺醒方法:  https://drive.google.com/open?id=1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn  ൽ

▶️🐥🐣✨🌏🌟
精選汽車
引用:
原帖由 ttyiu 於 2021-1-14 09:44 AM 發表

你光明正大違例泊車,警察光明正大抄你牌,何來陰招
既然都影咗,直接繼續泊,會不會影多幾次?

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮🐥

◉超覺醒方法:  https://drive.google.com/open?id=1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn  ൽ

▶️🐥🐣✨🌏🌟
引用:
原帖由 黃金工程 於 2021-1-17 06:54 AM 發表

既然無錢就應該在該處增建泊車位代替罰款。
🤔既然無錢,銀行就應該在門口增派錢機代替提款機。

回覆 引用 TOP

你違拍人哋抄牌,天公地道

回覆 引用 TOP

DLLM, 冇錢泊車就咪撚揸車啦!

回覆 引用 TOP

非常之好,讚成!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 黃金工程 於 2021-1-17 06:57 AM 發表

既然都影咗,直接繼續泊,會不會影多幾次?
有權

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 jumboleung 於 2021-1-15 07:11 AM 發表

好多年前,國內對違泊執法,效率比香港更加高。
早十幾年前大陸就開始電子執法,以前就相對固定位置,宜家固定又有,前幾年開始系車頂裝個車cam,警車行慢D甘就無左200蚊咯!阿蛇連車都唔洗落…人情牌都無得打。以前都可以講下數!

泊街就要預抄牌架啦......

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-1-13 10:03 PM 發表

最新?都一段時間啦!仲新?
大陸都用左十年

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋失控的羔羊 於 2021-1-17 10:21 PM 發表

早十幾年前大陸就開始電子執法,以前就相對固定位置,宜家固定又有,前幾年開始系車頂裝個車cam,警車行慢D甘就無左200蚊咯!阿蛇連車都唔洗落…人情牌都無得打。以前都可以講下數!
新加坡同大陸喺機場上落客區都開始用機械人趕車,香港司機用嘅求情/靠惡凶人/拍片公審等無賴招數通通冇用,背後分分鐘連司機個personal file同公積金戶口有幾多錢都check晒

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 鬼屋失控的羔羊 於 2021-1-17 10:21 PM 發表

以前未回歸香港就好似好先進,回歸咗之後,根本原地踏步。反之,國內每一年一路一路噉樣進步,香港真係要仿效國內嘅設施。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 de_dust2 於 2021-1-13 09:48 PM 發表

https://youtu.be/EuRhWiMBDPw
世界各地都用緊

回覆 引用 TOP

咁驚抄  搭巴士啦

回覆 引用 TOP

違泊就比警察炒牌好正常!
洗乜大驚小怪?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]