• 瀏覽: 8,325
  • 回覆: 97
  • 追帖: 1
本主題由 yycrab 於 2021-1-14 04:23 PM 提升
我覺得係宣萱,佢淨係同dicky拍過拖,無咩負面新聞。關詠荷都唔錯,好專一。

阿姐,雯女做過第三者,Ada被包,do姐借甘國亮捧紅,Ali黃屍臭雞,米雪俾成龍玩過。

蔡思貝姣精
張可頤勁多是非,同個個都唔啱,陳慧珊兩段婚姻,仲要復出幫個破產老公,辛苦命,但Flora人品應該OK,佘詩曼都係好發姣,同陳浩文,膠穎都有一手,依家孤獨一人,人品麻麻,楊怡鐘意後生仔,胡杏兒貼大床都要嫁,一般。

黎姿16歲同玉郎,但婚後從良,照顧細佬,唔錯

唐詩單純,蠢,俾男人玩,

惠英虹愛國,唔錯

李司棋同個女感情麻麻,無做到母親責任,後來介紹佢入行,關係改善,人品只算普通

故定欣性格好寸,借展鵬宣傳,依家都係孤獨一人,麻麻

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-1-14 09:46 AM 發表

我覺得係宣萱,佢淨係同dicky拍過拖,無咩負面新聞。關詠荷都唔錯,好專一。

阿姐,雯女做過第三者,Ada被包,do姐借甘國亮捧紅,Ali黃屍臭雞,米雪俾成龍玩過。
米雪比成蟲玩過?!😂

代蝗粉答
如果講歷年五強
一定係蝗臭魚人品最好
我等睇蝗粉歌頌蝗臭魚人品

回覆 引用 TOP

蔡思貝姣精

回覆 引用 TOP

張可頤勁多是非,同個個都唔啱,陳慧珊兩段婚姻,仲要復出幫個破產老公,辛苦命,但Flora人品應該OK,佘詩曼都係好發姣,同陳浩文,膠穎都有一手,依家孤獨一人,人品麻麻,楊怡鐘意後生仔,胡杏兒貼大床都要嫁,一般。

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-1-14 10:00 AM 發表

原來你私下同咁多位視后有交情?
清楚晒佢地人品?
欽敬欽敬

引用:
原帖由 翠如樣衰 於 2021-1-14 10:02 AM 發表

原來你私下同咁多位視后有交情?
清楚晒佢地人品?
欽敬欽敬
全部睇住佢地大

原來拍得拖小,專一原來就係人品好

引用:
原帖由 chail 於 2021-1-14 10:09 AM 發表

原來拍得拖小,專一原來就係人品好
做娛樂圈專一係好難得

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-1-14 10:13 AM 發表

做娛樂圈專一係好難得
專一同人品好係2件事,你搞清楚先

關詠荷,唔洗講。

回覆 引用 TOP

補充少少
雯女煲湯俾江華飲
胡囧老公同張曦雯有一手,所以胡囧睇得好緊,自己咩容顏自己知。
楊怡老公同姣貝有一手,差啲導致分手。

引用:
原帖由 初級投資者 於 2021-1-14 09:46 AM 發表

當然係關詠荷、黎姿。

引用:
原帖由 chail 於 2021-1-14 10:17 AM 發表

專一同人品好係2件事,你搞清楚先
我諗點都好過發姣,搶人男友或破壞人地家庭

引用:
原帖由 我係勁炳哥 於 2021-1-14 10:23 AM 發表

當然係關詠荷、黎姿。
係喎,漏左gigi,佢16歲同玉郎有一手,但嫁左之後都ok,又照顧細佬,確係感動

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]