• 瀏覽: 11,940
  • 回覆: 262
  • 追帖: 7
好耐冇去玩 Staycation 啦,見到超抵價錢,又包海鮮晚餐,又包早餐,就 book來住返一晚,去 hea下,當去下旅行啦,呢間第二次入住,今次仲提升咗高級房間👍👍👍
南法風味海龍王湯晚餐😋😋😋
海龍王湯包括原隻波士頓龍蝦,大蝦,星班,藍青口,帶子,迷你八爪魚,海蜆,海鮮好鮮甜,好新鮮,龍蝦同大蝦都啖啖肉😋😋正呀
藜麥牛油果火腿沙律,好清新,好美味,食完好開胃👍👍
巴馬臣芝士焗蟹肉通粉👍👍好美味😋😋
牛油麵包,麵包好脆口,好味道😋😋
野莓檸檬撻😍😍酸酸地,好正呀
鴨掌鴨翼,鹵水蛋,呢間係灣仔好多人買,樣樣都好美味,鹵水蛋好入味😋😋😋
鹵水鵝肝,鵝腎,鹵水豆腐,好滿足👍👍
加埋再興燒雞肝,好正呀
一次飲哂3罐汽水
待續.......................

熱賣及精選
酒店房間
台灣落緊大雪呀
好想去台灣旅行
豐富早晨
早餐有煙肉,火腿,豬肉腸,炒蛋,牛角包,薯餅,牛油多士,鮮蕃茄😋😋😋
仲有新鮮生果
蘋果汁
兩日一夜只需$598真超值
多謝收看

引用:
原帖由 www9030 於 2021-1-14 11:27 AM 發表

好耐冇去玩 Staycation 啦,見到超抵價錢,又包海鮮晚餐,又包早餐,就 book來住返一晚,去 hea下,當去下旅行啦,呢間第二次入住,今次仲提升咗高級房間👍👍👍12004178南法風味海龍王湯晚餐😋😋😋
海龍王湯包括原隻波士頓龍蝦,大蝦,星班,藍青口,帶子,迷你八爪魚,海蜆,海鮮好鮮甜,好新鮮,龍蝦同大蝦都啖啖肉😋😋正呀 120 ...
3W,你好放肆呀)))))))

引用:
原帖由 www9030 於 2021-1-14 11:27 AM 發表

好耐冇去玩 Staycation 啦,見到超抵價錢,又包海鮮晚餐,又包早餐,就 book來住返一晚,去 hea下,當去下旅行啦,呢間第二次入住,今次仲提升咗高級房間👍👍👍 一次飲哂3罐汽水
邊間酒店

等三少 詳細報告

一位冇乜頭髮樣貌普通的肥佬
引用:

好耐冇去玩 Staycation 啦,見到超抵價錢,又包海鮮晚餐,又包早餐,就 book來住返一晚,去 hea下,當去下旅行啦,呢間第二次入住,今次仲提升咗高級房間👍👍👍 一次飲哂3罐汽水
好豐富
肥屎你3哥

又豪消費,羨慕

引用:
原帖由 牛熊世家 於 2021-1-14 11:29 AM 發表

邊間酒店
我估novotel century

我都係玩呢個package

598兩個人 抵玩喎

引用:
原帖由 www9030 於 2021-1-14 11:28 AM 發表

12004202酒店房間 12004203 12004204 12004205台灣落緊大雪呀 12004206好想去台灣旅行 12004207豐富早晨 12004208早餐有煙肉,火腿,豬肉腸,炒蛋,牛角包,薯餅,牛油多士,鮮蕃茄😋😋😋 12004209 12004210仲 ...
太滿足了,我又去...

心簡單,世界就簡單,幸福才會生長;心自由,生活就自由,到哪都有快樂
引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-1-14 11:29 AM 發表

3W,你好放肆呀)))))))
16叔,放假要啦

引用:
原帖由 牛熊世家 於 2021-1-14 11:29 AM 發表

邊間酒店
樓下有人答了你

引用:
原帖由 ~KK 於 2021-1-14 11:30 AM 發表

等三少 詳細報告
二佬出哂啦

引用:
原帖由 C皇 於 2021-1-14 11:31 AM 發表

好豐富
肥屎你3哥
C皇,真係好滿足😋😋

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]