• 瀏覽: 13,100
  • 回覆: 17
  • 追帖: 2
本主題由 liecharyo 於 2021-1-15 09:47 AM 移動
終於唔使排隊,買番去自己整都得

(台灣圖片)

港生活報道:
台灣人氣芋圓甜品專門店鮮芋仙為迎接新春佳節的來臨,誠意推出外賣冷凍芋圓-「招牌雙圓」。每盒芋圓外賣包除了有經典的芋圓和地瓜圓之外,還加入了芝麻紫薯圓和芋泥內餡的芋薯圓,一包集齊四種口味。鮮芋仙推出賀年優惠,全線分店有售。一眾鐘意食煙韌芋圓的朋友不妨買回家自己炮製糖水做宵夜啦!

鮮芋仙香港首次推出外賣冷凍芋圓,100%台灣手工製作,新鮮直送香港。每盒招牌雙圓除了有經典的芋圓和地瓜圓外,還加入了芝麻紫薯圓和芋泥內餡的芋薯圓,一次食勻四種口味 。新春期間,鮮芋仙推出賀年優惠,以優惠價88元發售。

另外將於1月30日起全線分店派發兩款設計精美的利是封,印上可愛趣致的品牌招牌小芋圓,送上滿滿的祝福。凡到店消費每滿港幣100元,送「身體健康利是封」每款各一份。(數量有限,多買多送,送完即止)

https://hk.ulifestyle.com.hk/activity/detail/119671/香港鮮芋仙全新推出外賣冷凍芋圓優惠-全線分店有售-爆餡芝麻紫薯圓-芋泥芋薯圓/2

回覆 引用 TOP

應該幾好食

回覆 引用 TOP

咁買廣告都得?

為何總是在犯錯之後 才肯相信 錯的是自己

我們總是在抱怨事與願違 卻不願意回頭看看自己
想想自己 到底做了甚麼蠢事情

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 發財0077 於 2021-1-14 07:29 PM 發表

好難整到佢甘好食
湯圓咋喎⋯⋯你煲個薑片片糖糖水,一定幾好食

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 發財0077 於 2021-1-14 07:29 PM 發表

好難整到佢甘好食
用萊豬油整?

回覆 引用 TOP

Aeon $23 一盒

香港鮮芋仙尖沙咀飲品難食到死!大陸深圳好好多!

回覆 引用 TOP

已檢舉

回覆 引用 TOP

台灣最好有來豬食.好罕有架.全地球得十零個地區有哩個福利咋,

回覆 引用 TOP

可以一試

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巴士不安的旅程 於 2021-1-15 11:07 AM 發表

Aeon $23 一盒
鮮芋仙芋圓麻麻地,起初我以為我唔識整,買過幾盒冰凍芋圓,用過唔同方法整,都係冇味。一轉用另一個貴一倍既「郭x記」手工芋圓,馬上唔同。

回覆 引用 TOP

仙湖線呢啲我會買呀整咗兩份係幾好食

回覆 引用 TOP

咁𠃊貴

回覆 引用 TOP

成百蚊買下價食材再加化學加工嘢?送俾我都唔食。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]