• 瀏覽: 10,004
  • 回覆: 122
  • 追帖: 1
臨終過唔到世,如果香港有呢類咁恐怖領導人,都唔知要死幾多人

引用:
原帖由 ufo2018 於 2021-1-14 09:04 PM 發表

澳洲土佬應該要收留傻侵啦 , 話晒傻侵充滿娛樂性 , 能為澳洲土佬帶來無限歡樂

支持香港警察 ,支持香港國安處 , 全力打擊港獨黑暴 !
~~~~~~~~(愛國愛港香港原居民)~~~~~~~~~
引用:
原帖由 ufo2018 於 2021-1-14 21:04 發表

放心 我地唔會好似美國咁落後有民選總統同埋可以彈劾總統

淡泊
寧靜
引用:
原帖由 股中晒 於 2021-1-14 10:19 PM 發表

澳洲土佬應該要收留傻侵啦 , 話晒傻侵充滿娛樂性 , 能為澳洲土佬帶來無限歡樂
叫佢去扮春袋鼠

他正忙於為自己品牌補鑊中。

因為上次衝擊國會事件, 很多企業,包括銀行,和政府工程都馬上中止合作或提供服務。

https://www.nbcnews.com/politics ... bilitation-n1254192

引用:
原帖由 esprithk 於 2021-1-15 12:17 AM 發表

他正忙於為自己品牌補鑊中。

因為上次衝擊國會事件, 很多企業,包括銀行,和政府工程都馬上中止合作或提供服務。

https://www.nbcnews.com/politics/donald-trump/house-votes-impeach-him-trump-s-focus-shifts-brand-rehabilitation-n1254192
你班人一定是作反,柒普快出行政命令啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ufo2018 於 2021-1-15 12:14 AM 發表

叫佢去扮春袋鼠
聽講侵侵細佬非常短少, 佢老婆都唱過傻侵何B仔好短少啦 春天個袋可能要用放大鏡先見到

支持香港警察 ,支持香港國安處 , 全力打擊港獨黑暴 !
~~~~~~~~(愛國愛港香港原居民)~~~~~~~~~
引用:
原帖由 ufo2018 於 2021-1-14 21:04 發表

去俄羅斯, 佢一定變上賓, 全世界只有普京唔怕, 而又有實力VS 美國
仲可能因為佢係前總統, 收埋咁多料, 侵侵有排富貴

香港同美國無引渡,梗係來香港避一筵😂

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2021-1-15 05:32 PM 發表

去俄羅斯, 佢一定變上賓, 全世界只有普京唔怕, 而又有實力VS 美國
仲可能因為佢係前總統, 收埋咁多料, 侵侵有排富貴
去中國應該更好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股中晒 於 2021-1-15 05:18 PM 發表

聽講侵侵細佬非常短少, 佢老婆都唱過傻侵何B仔好短少啦 春天個袋可能要用放大鏡先見到
所以佢老婆都無餐好食,餓了很久
要偷食

回覆 引用 TOP

侵侵可能搵個州獨立稱帝

引用:
原帖由 股中晒 於 2021/1/15 17:18 發表

https://youtu.be/5Ji8i7Wy4mo

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ufo2018 於 2021-1-14 09:04 PM 發表

仆街梁家傑教人暴力解決問題🤣🤣

主題標籤 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]