• 瀏覽: 3,720
  • 回覆: 33
政府有咩方法解決?

引用:
原帖由 14X14X 於 2021-1-15 09:11 AM 發表

政府有咩方法解決?
要搞政府一定有方法(相信遲早會實行)
泊錶位掃qr code (無付費功能)
每部車個code 對同一個錶位
每星期設最高時限
相關政府執法部門
見個錶位吾對code/ 超時/無入錶就抄得

引用:
原帖由 man30 於 2021-1-15 11:57 AM 發表

要搞政府一定有方法(相信遲早會實行)
泊錶位掃qr code (無付費功能)
每部車個code 對同一個錶位
每星期設最高時限
相關政府執法部門
見個錶位吾對code/ 超時/無入錶就抄得
相信遲早會實行我就唔信

回覆 引用 TOP

對政府而言,沒有問題。

回覆 引用 TOP

唔需要解決,因為呢個唔係問題, 如果係問題政府一早消 滅左啦, 你睇下金馬倫里對出嗰個場你就知啦.

回覆 引用 TOP

木廠街信義玻璃長期霸佔錶位兼double park

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 14X14X 於 2021-1-15 09:11 AM 發表

政府有咩方法解決?
證明到有問題,就無寬限,即時票控已經好好了

回覆 引用 TOP

引用:

政府有咩方法解決?
新錶位有車冇入錶差佬會知
有入錶就係先到先得

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
總有D輸家唔忿氣不停引你去同佢嘈,再不停兜圈搵漏洞造文章
所以當等到有人送上門被KO之後,要做既就係收工等佢飲恨一世
引用:
原帖由 KAZ327 於 2021-1-18 01:30 AM 發表

新錶位有車冇入錶差佬會知
有入錶就係先到先得
好似話唔可以停架車超過24小時架口月口

引用:
原帖由 14X14X 於 2021-1-18 08:52 AM 發表

好似話唔可以停架車超過24小時架口月口
除左鄉郊個D唔使錢既錶位外
其他錶位真係會泊過24小時?

你都係搵多D錢先揸車
成日幻想唔抄牌有錶位唔現實

有人自己送上門被KO,CASE 已 CLOSE 心情超舒暢 XD

後記:
引用:
原帖由 KAZ327 於 2021-1-18 09:06 AM 發表

除左鄉郊個D唔使錢既錶位外
其他錶位真係會泊過24小時?

你都係搵多D錢先揸車
成日幻想唔抄牌有錶位唔現實
有D 舊區,舖頭外長期泊左架車

一定 ! 仲有好多。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 14X14X 於 2021-1-18 09:47 AM 發表

有D 舊區,舖頭外長期泊左架車
人地部車唔使揸出去或者返屋企既

每次差人黎抄牌都有入錶?

後記:
引用:
原帖由 KAZ327 於 2021-1-18 10:23 AM 發表

人地部車唔使揸出去或者返屋企既

每次差人黎抄牌都有入錶?
應該掉轉, 冇差佬或黃腳𩶘, 唔會入錶, 見到就入兩蚊 施捨比佢.
冇入錶 = 冇車泊, 係吉位
咁又點有可能連續泊 24H ?

引用:
原帖由 Yorosan 於 2021-1-18 12:08 PM 發表

應該掉轉, 冇差佬或黃腳𩶘, 唔會入錶, 見到就入兩蚊 施捨比佢.
冇入錶 = 冇車泊, 係吉位
咁又點有可能連續泊 24H ?
所以新錶位有個佔用感應

後記:
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]