• 瀏覽: 2,569
  • 回覆: 11
  • 追帖: 1
下個月過農曆曆年,想買個手袋送給老婆。牌子就選中Chanel,但對佢嘅款式不太熟悉,請大家幫幫忙俾個意見,size不要太大,我有時在街上見到啲款係黑色好似菱形、有條好粗嘅金色金屬鏈細細個幾好看。
至於budget 2-3萬唔知買唔買到?最好在專門店買,如有其他款式都可以推介

引用:
原帖由 edobingo 於 2021-1-15 04:40 PM 發表

下個月過農曆曆年,想買個手袋送給老婆。牌子就選中Chanel,但對佢嘅款式不太熟悉,請大家幫幫忙俾個意見,size不要太大,我有時在街上見到啲款係黑色好似菱形、有條好粗嘅金色金屬鏈細細個幾好看。
至於budget 2-3萬唔知買唔買到?最好在專門店買,如有其他款式都可以推介
直接入chanel 話佢知budget 3萬以下,要咩色,睇佢有咩貨比你
Btw, chanel 3萬樓下手袋選擇唔多了

引用:
原帖由 海島大師兄 於 2021-1-15 09:28 PM 發表

直接入chanel 話佢知budget 3萬以下,要咩色,睇佢有咩貨比你
Btw, chanel 3萬樓下手袋選擇唔多了
我怕無人采我

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 edobingo 於 2021-1-15 04:40 PM 發表

我老婆近期買咗呢個

回覆 引用 TOP

部分款啱啱加咗價~俾多少少~$34000樓下選擇較多!

太太邊種style?斯文?casual wear多?

建議先做功課至去門市買!

Pls ck pm

不去旅行會抑鬱

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

Chanel mini square below HK$30K.....
https://www.chanel.com/hk-en/fashion/handbags/c/1x1x1/
自己睇下.

回覆 引用 TOP

其實budget可以調至4萬,這樣會否多啲選擇?

引用:
原帖由 edobingo 於 2021-1-16 07:30 PM 發表

其實budget可以調至4萬,這樣會否多啲選擇?
會, 你直接去CHANEL 睇, 好多唔係大袋都係4萬樓下, 不過今天CHANEL 多人到打蛇餅.... 因返左 new season, 你去就早D去可能唔使排隊.  (Harbour city 4點幾時 LV, CHANEL, HERMES LOEWE 都要排隊....成個埸都好多人)

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]