• 瀏覽: 2,345
  • 回覆: 26
本主題由 littleamy 於 2021-1-17 09:07 PM 移動
金曲金獎: 菊梓喬[我輸不起]
最受歡迎男歌手: 胡鴻鈞
最受歡迎女歌手: 連詩雅
最佳演繹男歌手: 陳柏宇
最佳演繹女歌手: 譚嘉儀

回覆 引用 TOP

有可能

輸到冇晒自信

回覆 引用 TOP

老實講見到呢啲卡士就唔開胃

輸到冇晒自信
金曲金獎: 菊梓喬 我輸不起?我認為喺凡人不懂愛/呼吸有害/劫後余生
最受歡迎男歌手: 胡鴻鈞(呢個奨我認為正路)
最受歡迎女歌手: 連詩雅(一定唔會喺Shiga,Hana機會大好多)
最佳演繹男歌手: 陳柏宇(如果劫後余生唔喺金曲金,我認為柏豪會有呢個奨,雖然之前政治言論,仍然可以喺萬千星輝頒獎禮攞最佳節目主持,就知道公司仍然棒佢,所以五大奨至少周柏豪會攞一個)
最佳演繹女歌手: 譚嘉儀/連詩雅

回覆 引用 TOP

全正路:
金曲金獎: 呼吸有害
最受歡迎女歌手: Hana菊梓喬
最佳演繹男歌手: 周柏豪

要話題:
最受歡迎女歌手: 吳若希
最佳演繹女歌手: Hana菊梓喬

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-1-15 09:23 PM 發表

老實講見到呢啲卡士就唔開胃
感覺似係成班小學雞 自己柴娃娃 喺度玩頒獎 根本啲歌都冇人識 亦冇乜人care邊個攞 同八九十年代嘅頒獎典禮真係差好遠,
好心唔好再搞啦

莫文尉若出席就應該有金曲金和歌手獎

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-16 01:30 AM 發表

全正路:
最受歡迎女歌手: Hana菊梓喬

要話題:
最受歡迎女歌手: 吳若希
最佳演繹女歌手: Hana菊梓喬
要話題最受歡迎女歌手:吳若希
Jinny已經表明唔會出席頒獎禮,所以唔好講最受歡迎女歌手獎,就連其他獎都唔會有(即係食白果)。即使吳若希出席頒獎禮,最受歡迎女歌手今年都唔輪到佢.佢最紅既時候已經過去,公司本來棒佢既時候係佢自己選擇去生B,之後生完小朋友再復出後就怪公司唔再重視佢,仲眼紅Hana經常針對Hana,機會係Jinny自己放棄,咁又怪Hana槍佢一姐地位

引用:
原帖由 niceguy2015 於 2021-1-16 04:46 AM 發表

感覺似係成班小學雞 自己柴娃娃 喺度玩頒獎 根本啲歌都冇人識 亦冇乜人care邊個攞 同八九十年代嘅頒獎典禮真係差好遠,
好心唔好再搞啦
呢個卡士好過商台啦
商台嗰10首“金曲”除左呼吸有害邊有人識

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?
引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2021-1-16 02:50 PM 發表

呢個卡士好過商台啦
商台嗰10首“金曲”除左呼吸有害邊有人識
叱吒10首, 我淨系識一首.

引用:
原帖由 出入珍貴的科技 於 2021-1-16 12:26 PM 發表

Jinny已經表明唔會出席頒獎禮,所以唔好講最受歡迎女歌手獎,就連其他獎都唔會有(即係食白果)。即使吳若希出席頒獎禮,最受歡迎女歌手今年都唔輪到佢.佢最紅既時候已經過去,公司本來棒佢既時候係佢自己選擇去生B,之後生完小朋友再復出後就怪公司唔再重視佢,仲眼紅Hana經常針對Hana,機會係Jinny自己放棄,咁又怪Hana槍佢一姐地位
如果容祖兒25歲去左生B, 都唔會做到天后.
相信吳若希都預左.

咪又係無綫電視頒最佳員工獎,有乜好討論呀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-16 03:56 PM 發表

叱吒10首, 我淨系識一首.
唔係無綫播都未必識

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?

回覆 引用 TOP

王浩信應該都會有獎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 出入珍貴的科技 於 2021-1-16 12:26 PM 發表

其實係佢自己攞黎

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]