• 瀏覽: 1,311
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 繁星閃耀 於 2021-1-15 11:59 PM 發表

https://youtu.be/Y5dgQWqw2qg

@bobo_wong @低能的你
@Maitinana @不基含情的妹頭
我沒敵意的,我係忽然覺得好好笑~
我們全加入了 眼紅紅小組
我們係5位 ...
😽舉手中

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念
不可笑,也不微笑,不想想起,讓它走吧……!

生有時
死有時
相聚有時
別離有時
安好
勿念

回覆 引用 TOP

穿屎當年好紅

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 繁星閃耀 於 2021-1-16 12:22 AM 發表

twins~
好多經典,咩類型歌曲都有,熱浪假期,雙失情人節,我們的紀念冊,明愛暗戀補習社,女人味,幼稚園,救生圈,風箏與風,下一站天后,lol,隨便噏都十首

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 繁星閃耀 於 2021-1-16 12:32 AM 發表

係~ 我唱k年代 都係唱twins
穿屎陪80後90後成長

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 繁星閃耀 於 2021-1-15 11:59 PM 發表

https://youtu.be/Y5dgQWqw2qg

@bobo_wong @低能的你
@Maitinana @不基含情的妹頭
我沒敵意的,我係忽然覺得好好笑~
我們都曾經眼紅紅
我們係5位女生?
...
早晨,好聽。😉😉

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
引用:
原帖由 繁星閃耀 於 2021-1-16 02:59 PM 發表

午安~bobo
午安,尋晚好似冇收到通知,今早才聽啊。

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]