• 瀏覽: 2,119
  • 回覆: 28
  • 追帖: 1
近日,IFFHS (國際足球歷史和統計聯合會)評選十年最佳門將,紐亞高居第一,總得分183分。
位列榜單的前十名還有:保方、高圖爾斯、洛里斯、拿華斯、奧比歷、施治、達史特根、迪基亞、卡斯拿斯。

高圖勁過拿華斯,講笑搵第二樣啦

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12625101/1/20210116

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
 據《OptaJose》的數據統計,比利時門將高圖爾斯在為皇馬出場所有比賽中,面對18次12碼有16次撲救失敗被入球,而近期他已經連續9次12碼未撲中被入球。

梅西:
皇馬門將有著數嗎? 排到咁高

引用:
原帖由 lctj9 於 2021-1-16 11:05 AM 發表

皇馬門將有著數嗎? 排到咁高
艾利臣有歐聯英超美洲盃
照計都排高過古圖

梅西:
米米邏輯: 點解冇梅西份, 唔係全能咩?

引用:
原帖由 kof2002um 於 2021-1-16 12:06 PM 發表

無梅西份入選
一定係假新聞

梅西:
仲係保方,意大利出唔到門將咩?

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?
引用:
原帖由 亂9咁ban人 於 2021-1-16 03:00 PM 發表

仲係保方,意大利出唔到門將咩?
有do$$ar龍馬嘅AC都係今年先上番力

梅西:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-16 12:16 PM 發表

無梅西份入選
一定係假新聞
門將排名,關美斯咩事

引用:
原帖由 馬桶蓋 於 2021-1-16 03:19 PM 發表

門將排名,關美斯咩事
聽講梅西全能,守埋龍都得

梅西:
引用:
原帖由 kof2002um 於 2021-1-16 12:06 PM 發表

呢樣真
明明小朋友話梅西全能

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-16 03:22 PM 發表

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCxJotQGOLv-oc9CR7p0HrJcrUX9091Pf2cw&usqp=CAU
美斯黑粉

回覆 引用 TOP

終於分出勝負,仲要大炒47分

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!

回覆 引用 TOP

拿華斯仲可以同艾利奧拿鍊下既,但同古圖爾斯比真係唔同層次

C羅是外星人,是史詩是神話,是上天所賜

C羅看來像個NBA球員,在空中停留了一個半小時

從太空望向地球唯一能看到的球員(C羅)

飛翔的葡萄牙人—C喬丹

阿朗根本就係勁到痴唒線!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-16 03:22 PM 發表

https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQCxJotQGOLv-oc9CR7p0HrJcrUX9091Pf2cw&usqp=CAU
梅西攻守兼備。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]