• 瀏覽: 1,900
  • 回覆: 75
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
皇馬個幾年根本冇得輸, 成隊黃金年齡黃金狀態加個黃金教練

歐冠呢d歐洲最高級別既賽事,C朗一直都騎住梅西
梅西迷無得吹奏,只好吹奏國王盃

可惜已老退
如果唔係都唔使敗走西甲去意甲養老刷數據
搞到祖記歐冠成績仲衰過以前

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
C朗歐聯淘汰賽入球等於梅西+梅拿入球總和

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
皇馬班餵餅師傅都幾厲害

最高榮譽既舞台
只有王者先站得住腳

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-1-16 12:12 PM 發表

可惜已老退
敗走歐聯最真實數據

引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-1-16 12:16 PM 發表

皇馬班餵餅師傅都幾厲害
最大功勞都係卻奧斯與摩迪
一個攞世界盃
一個攞金球
皇馬冇佢兩個都唔知點算

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 XaviSimons 於 2021-1-16 12:16 PM 發表

皇馬班餵餅師傅都幾厲害
C朗4屆有17助攻
仲有邊個餵餅多過C朗

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-1-16 12:20 PM 發表

最大功勞都係卻奧斯與摩迪
一個攞世界盃
一個攞金球
皇馬冇佢兩個都唔知點算
卻奧斯與摩迪呢4屆歐聯一共入咗幾多球

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-1-16 12:12 PM 發表

可惜已老退
講到衰...邊個夠沙維衰
卡塔爾?

注碼實在太大

輸唔起就返屋企
左賴右賴仆街死
X佬界既和尚
引用:

皇馬班餵餅師傅都幾厲害
梅西夠有西班牙冠軍級餵餅師傅啦
又唔見梅西掂? 你即係暗抽梅西屎波姐

注碼實在太大

輸唔起就返屋企
左賴右賴仆街死
X佬界既和尚
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]