• 瀏覽: 2,343
  • 回覆: 22
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-1-17 02:38 PM 發表

其實係同意有大裝大的。
Raymond 師兄嘅意見要take。

回覆 引用 TOP

熱賣及精選

附件

2021-01-17_220042.png(62.64 KB)

2021-1-17 10:05 PM

2021-01-17_220106.png(60.68 KB)

2021-01-17_220239.png(138.49 KB)

2021-01-17_220259.png(106.71 KB)

2021-01-17_220328.png(62.01 KB)

2021-01-17_220347.png(121.71 KB)

藥師佛咒 對抗武肺
http://bit.ly/38Fuijs
http://bit.ly/2TXhW1O
不論什麼人,只要不是敵對分子,不
是惡意攻擊,允許大家講話,講錯了也不
要緊。各級領導人員,有責任聽別人的話。
毛語錄 139頁
引用:
原帖由 kzzs5zs5 於 2021-1-17 10:04 PM 發表

有大裝大 呢家野, 就要跟 5條A子 ..   留意闊度會櫃左,

不過佢今晚應該被女王捉左去玩腸仔, 咁我頂住一陣擋先...

不過 5條A子 有樣野係超失敗,
就係無裝 vent pipe 做抽氣出街..  eg. 個天花浴室寶係正屎坑上面..去抽黃金香氣..

裝修佬一聽到有傻佬 懶醒唔裝 vent pipe, 立即笑到卡卡拿拿臨收工..

正 ...
講嚟講去都係呢樣,你開Heat嘅時候咪又係循環?究竟明唔明?

"We lied, we cheated, we stole.”- Mike Pompeo  (April 15, 2019)
藥師佛咒 對抗武肺
http://bit.ly/38Fuijs
http://bit.ly/2TXhW1O
不論什麼人,只要不是敵對分子,不
是惡意攻擊,允許大家講話,講錯了也不
要緊。各級領導人員,有責任聽別人的話。
毛語錄 139頁
引用:
原帖由 kzzs5zs5 於 2021-1-18 01:32 PM 發表

如果夏天唔 heat 果時, 梗係用vent pipe 係屎塔頂 抽D 黃金香氣出街, 好過旨意無雷公咁遠既窗口抽風扇..

我淨係估到個裝修佬見你唔裝vent pipe 佢可以早D收工, 笑容會由心裡面,由外而內, 再由內而外咁表達出黎..
講極都唔明,條Vent有裝不過從來唔用,夏天唔開用抽氣扇抽氣又好距離個屎塔仲近。

"We lied, we cheated, we stole.”- Mike Pompeo  (April 15, 2019)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Raymondkyy 於 2021-1-17 02:38 PM 發表

其實係同意有大裝大的。
兩種大細天花式都有裝喺唔同廁所浴室,大部裝咗喺個廁所浴室成100尺,但係其實裝大部都冇乜用,要暖咁大個浴室需時好耐,沖完涼個浴室都未必暖好多,頭頂吹正落嚟又太熱。

引用:
原帖由 Akeem 於 2021-1-18 09:33 PM 發表

兩種大細天花式都有裝喺唔同廁所浴室,大部裝咗喺個廁所浴室成100尺,但係其實裝大部都冇乜用,要暖咁大個浴室需時好耐,沖完涼個浴室都未必暖好多,頭頂吹正落嚟又太熱。
成佰呎應該裝部AC

引用:
原帖由 juamac 於 2021-1-18 09:41 PM 發表

成佰呎應該裝部AC
早知應該裝兩部細嘅天花式,喺正下面又冇咁熱,分佈又平均啲,而家一部大嘅太集中。

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]