• 瀏覽: 18,778
  • 回覆: 99
仲以為D咩北京大學高材生, 原來係學袁偉豪羊明馬明

都話你出咗中史版就係笑話,有睇娛聞基本都知竇驍係超蓮男友

通天好耐啦
舊聞不驚訝

回覆 引用 TOP

唔恨得咁多架啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-17 12:49 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/2778583/org/13198fea1768f9e1cbb501bc77a2f0b7.jpg/UNGiJR5gsKHyaiardkRkUPW0kaKZdnpcBV71AQVe9QE?v=w1920
何生出殯當日佢都有出席。

回覆 引用 TOP

入到何家,又有好西食,又可能做新一代賭王,幾世洗吾晒。

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-1-17 01:03 AM 發表

都話你出咗中史版就係笑話,有睇娛聞基本都知竇驍係超蓮男友
我唔知....

支持警察嚴正執法!

回覆 引用 TOP

終於唔係陳X聰

支持警察嚴正執法!

回覆 引用 TOP

就算入到何家, 超蓮股份/勢力應唔會佔好多, 成家人仲麻麻煩煩.

個樣唔靚仔

27.
引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-17 12:49 AM 發表

https://cdn.hk01.com/di/media/images/2778583/org/13198fea1768f9e1cbb501bc77a2f0b7.jpg/UNGiJR5gsKHyaiardkRkUPW0kaKZdnpcBV71AQVe9QE?v=w1920
咁都算郎才女貌呀😑

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tom167169 於 2021-1-17 01:52 AM 發表

入到何家,又有好西食,又可能做新一代賭王,幾世洗吾晒。
未必⋯
家族生意

回覆 引用 TOP

謝謝謝你的偉大的分享

~~我思故我在~~

回覆 引用 TOP

可能他日超蓮被上司搶佐
要振興澳博

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]