• 瀏覽: 6,884
  • 回覆: 175
話中國買輝瑞疫苗純粹係黃絲主子派俾黃絲們的精神糧食,輝瑞最近死咁多人,黃絲們開始動搖,所以造出了句謠言😂😂😂👍🙈🥺黃絲真可憐

熱賣及精選
你呢啲就真係小人之心,不過中國既然都自行研究比疫苗仲帖輝瑞來做咩呢,暫時中國隻疫苗雖然效力就麻麻地但起碼副作用唔明顯唔似輝瑞會死人

支持你全家打輝瑞,全家死無葬身之地

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-17 02:13 AM 發表

我不知網上那裡讀到這假消息,説我國也入了輝瑞疫苗

容乜易俾美國落了藥落疫苗度,我地咪中招!
中國同時研發緊13種疫苗,有mRNA,有病毒載體,有半滅活,有滅活,正常喺無必要買輝瑞疫苗

為咗佢隻疫苗要買埋佢嘅冷凍設備, 中國咁大唔知要用幾多部, 應該用佢嘅人又唔多。 唔化算。

我在此宣告,如果我係黃絲,我一定打美國輝瑞疫苗,唔打正仆街

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-17 02:13 AM 發表

我不知網上那裡讀到這假消息,説我國也入了輝瑞疫苗

容乜易俾美國落了藥落疫苗度,我地咪中招!
國內復星同德國Biotech 合作,輝瑞同一技術

打完輝瑞 ,慢慢變成病毒樣!

希望政府到時會公布幾款疫苗每日接種率,到時看到班黃狗仔輝瑞疫苗接種率係零就好笑🤣🤣🤣🤣🤣

一定會!
買來作硏究!
😊

引用:
原帖由 lam1252 於 2021-1-17 09:17 AM 發表

希望政府到時會公布幾款疫苗每日接種率,到時看到班黃狗仔輝瑞疫苗接種率係零就好笑🤣🤣🤣🤣🤣
到時國內同胞要求寄番上去

唔呢度啲黃狗仔日日反共,但就日日唔要面飲東江水,食中國食物,用中國貨,呢啲無知傻仔仲喺度講乜春叫愛國人仕只可打中國疫苗🤣🤣🤣🤣,自己顧掂自己言行不一先啦,又反共又奶共🤣🤣🤣

引用:
原帖由 HKPOPO 於 2021-1-17 07:49 AM 發表

十分支持五毛打劣質低效率國貨,打親外國貨正衰仔呀
有國貨,一定用國貨

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2021-1-17 08:14 AM 發表

復星係有份參與Biontech疫苗研發,就算係大陸疫苗,亦有可能係復星嘅Biontech 研發疫苗,而唔一定輝瑞先至係mrna 疫苗。所以如果大家只相信滅活疫苗,都要小心留意,唔好以為所有大陸疫苗都係滅活

次等滅活疫苗,都係留返俾我哋呢D正常香港人打好D。而反中反政府既優秀香港人及呆灣仔,都係打美國輝瑞疫苗好D
咁我呢D 習粉,當然跟習大大用的一樣

引用:
原帖由 波濤巨額美人 於 2021-1-17 09:01 AM 發表

話中國買輝瑞疫苗純粹係黃絲主子派俾黃絲們的精神糧食,輝瑞最近死咁多人,黃絲們開始動搖,所以造出了句謠言😂😂😂👍🙈🥺黃絲真可憐
原來如此。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]