• 瀏覽: 6,871
  • 回覆: 175
我淨係知強國只會用國藥疫苗一定唔會用科興,只有香港土共入錯貨仲要不停吹風話科興好,真係難為咗啲土共連阿爺都唔用

熱賣及精選
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-17 09:39 AM 發表

原來如此。
可能復星醫藥的官網畀駭客入侵左。

https://www.fosunpharma.com/news/news-details-3820.html

(中國上海和德國美因茨,2020年12月16日)BioNTech SE(“BioNTech”或“公司”,納斯達克股票代碼:BNTX)和上海復星醫藥(集團)股份有限公司(“復星醫藥”或“集團”,股票代碼:600196.SH,02196.HK)宣布,雙方就mRNA新冠核酸疫苗于中國大陸供應和生產事項達成協議,一旦BNT162 mRNA新冠核酸疫苗獲得中國大陸上市批准,BioNTech預計將于2021年向中國大陸供應至少1億劑BNT162 mRNA新冠核酸疫苗,以應對新冠肺炎疫情。首批疫苗將由BioNTech在德國的生產工廠供應。

唔排除買返嚟做研究,做比對

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-17 09:48 AM 發表

我淨係知強國只會用國藥疫苗一定唔會用科興,只有香港土共入錯貨仲要不停吹風話科興好,真係難為咗啲土共連阿爺都唔用
我想用國藥。點解香港冇?

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-17 09:56 AM 發表

我想用國藥。點解香港冇?
咁就要問返香港啲土共啦,隔離澳門都識得入國藥,香港呢邊的天才土共竟然唔入國藥走去搶強國都唔用的科興

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-17 02:13 AM 發表

我不知網上那裡讀到這假消息,説我國也入了輝瑞疫苗

容乜易俾美國落了藥落疫苗度,我地咪中招!
建制同高官打先,藍人才有信心

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-17 06:30 AM 發表

97前名句:有錢有辦法,冇錢就基本法!
仲97前,now曱甴名句,DLLM!🥳

引用:
原帖由 ronnietsang 於 2021-1-17 10:07 AM 發表

建制同高官打先,藍人才有信心
習大大用邊隻,我就用邊隻

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-17 09:48 AM 發表

土耳其總統埃爾多安。

#巴西總理又咁講。

接種后變成鱷魚他們也不會負責!巴西總統批輝瑞公司疫苗合同含“霸王條款” https://v.douyin.com/JWSTrvj/ 複製此鏈接,打開抖音搜索,直接觀看視頻!

引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-1-17 07:12 AM 發表

作為戰略儲備,買咗一億劑
買左唔一定打,到大陸自己夠貨,可以送出去(而且無貨給,到時話唔要應該可以

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-17 07:18 AM 發表

美國有冇買番科興或國藥做戰略儲備?
無,買左=承認大陸疫苗,美國政府不會做

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-17 07:20 AM 發表

自己信不過自己的疫苗?滅活疫苗不是好過輝瑞嗎?
眼光太狹窄了你! 美國一年從中國入口幾多藥你查查!

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2021-1-17 09:10 AM 發表

我在此宣告,如果我係黃絲,我一定打美國輝瑞疫苗,唔打正仆街
支持黃絲,唔打輝瑞正仆街!

引用:
原帖由 kcfreechat 於 2021-1-17 10:29 AM 發表

支持黃絲,唔打輝瑞正仆街!
應該説黃絲打任何中國的疫苗正仆街

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]