• 瀏覽: 6,876
  • 回覆: 175
引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2021-1-17 10:55 AM 發表

華為老版用 iphone, ipad
去比較自家產品

將別人嘅優點
溶入自家產品

咁就不對了。咁即係等於是習大大用西方的疫苗去比較自家產品?

熱賣及精選
引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2021-1-17 10:49 AM 發表

美國死廿幾萬人都唔在志!

中國就一早封城應對疫情!
說得好

引用:
原帖由 keyman98 於 2021-1-17 10:57 AM 發表

呢d工作當然要做啦!
不過並不雖要老闆自己去做比較,老闆只需着重公司發展方向便可。
華為老版習慣親力親為!

其實香港政府係冇得打輝瑞出品的疫苗,因為香港遲啲有只係BioNTech疫苗,不過香港有得打的BioNTech疫苗亦唔係BioNTech自己出品,係喺歐洲某個地方幫手製造出嚟嘅疫苗(同輝瑞嘅關係真係越拉越遠)!
所以香港班土共唔使不停咁講輝瑞乜乜物物,因為喺香港你有錢都打唔到輝瑞出品果啲疫苗,所以唔好混淆視聽專心留意返你果隻連阿爺都唔肯用嘅科興疫苗仲好啦!
因為科興疫苗係出口畀啲第三落後國家進行第三期測試使用(白老鼠),真係點都唔明白香港土共點解會搶住嚟用?
希望香港班土共清醒啲唔好再盲撐科興,積極啲好似隔離埠澳門咁搵阿爺攞國藥疫苗仲好啦

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-17 11:03 AM 發表

咁就不對了。咁即係等於是習大大用西方的疫苗去比較自家產品?
中國疫苗做足三期測試
外國疫苗無做足三期測試

買外國 mRNA 疫苗
同中國自製 mRNA 疫苗
做對比
係科學化工作

日本都策解華為手機
睇下華為用什麼配件啦!

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-17 11:05 AM 發表

其實香港政府係冇得打輝瑞出品的疫苗,因為香港遲啲有只係BioNTech疫苗,不過香港有得打的BioNTech疫苗亦唔係BioNTech自己出品,係喺歐洲某個地方幫手製造出嚟嘅疫苗(同輝瑞嘅關係真係越拉越遠)!
所以香港班土共唔使不停咁講輝瑞乜乜物物,因為喺香港你有錢都打唔到輝瑞出品果啲疫苗,所以唔好混淆視聽專心留意返你果隻連阿爺都唔肯用嘅科興疫苗仲好啦!
因為科興疫苗係出口畀啲第三落後國家進行第三 ...
美國疫苗唔做第三期測試
用美國人做(白老鼠)

引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2021-1-17 11:10 AM 發表

美國疫苗唔做第三期測試
用美國人做(白老鼠)
第三期測試一早已經用咗美國自願者做啦。
不過其實睇返美國都係蠹,應該好似強國科興咁運去畀人哋做白老鼠呀嘛

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-17 11:13 AM 發表

第三期測試一早已經用咗美國自願者做啦。
不過其實睇返美國都係蠹,應該好似強國科興咁運去畀人哋做白老鼠呀嘛
你講呀!

美國疫苗做了第三期!
唔使 “緊急批准使用” 啦!

引用:
原帖由 秋風秋雨 於 2021-1-17 11:15 AM 發表

你講呀!

美國疫苗做了第三期!
唔使 “緊急批准使用” 啦!
因為正正常途徑使用要一段長時間後才可使用,而緊急使用可以喺短時間即刻使用連呢個基本邏輯你都唔識仲學人混淆視聽

屌!黃絲撚打飛機就叻,到時咪驚死乜撚疫苗都唔打,唔怕面癱呀。

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-17 11:26 AM 發表

因為正正常途徑使用要一段長時間後才可使用,而緊急使用可以喺短時間即刻使用連呢個基本邏輯你都唔識仲學人混淆視聽
你學人混淆視聽
唔敢提
美國疫苗無做足三期測試

又混淆視聽
唔想他人知
中國疫苗做足三期測試

混淆視聽
唔敢面對事實

定怕美國疫苗
被中國疫苗比下去

引用:
原帖由 報更正常 於 2021-1-17 11:27 AM 發表

屌!黃絲撚打飛機就叻,到時咪驚死乜撚疫苗都唔打,唔怕面癱呀。
但美國有咁多款疫苗,佢地是但選一款也可以

是L但啦,中意打邊隻咪打囉,就算唔打都得架,可自由選擇的

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-17 11:05 AM 發表

因為科興疫苗係出口畀啲第三落後國家進行第三 ...
你認為第一世界嘅人願唔願意幫人做測試?人命賤嘅地方做白老鼠有乜出奇,賠都陪少啲啦!比錢找人做測試又易啲,輝瑞都好似係巴西做測試喎
問題係白老鼠有冇事?輝瑞就死咗六個。
科興暫時未有新聞。
出口比第三世界又如何,病毒識分貴賤?
大陸人工平成本低,自然買去第三世界多好合理。
從何得知科興連阿爺自己都唔用呢?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]