• 瀏覽: 6,894
  • 回覆: 175
引用:
原帖由 花生之友 於 2021-1-17 11:34 AM 發表

你認為第一世界嘅人願唔願意幫人做測試?人命賤嘅地方做白老鼠有乜出奇,賠都陪少啲啦!比錢找人做測試又易啲,輝瑞都好似係巴西做測試喎
問題係白老鼠有冇事?輝瑞就死咗六個。
科興暫時未有新聞。
出口比第三世界又如何,病毒識分貴賤?
大陸人工平成本低,自然買去第三世界多好合理。
從何得知科興連阿爺自己都唔用呢?
吓!你喺邊度得到消息話阿爺肯用科興呀,你係咪講你自己個阿爺用呀?
全世界都知強國而家用緊嘅唔係科興係國藥疫苗呀大佬你醒下啦唔該,你喺咪活在平行時空呀?你冇錢買報紙都開個電視機睇下

熱賣及精選
有冇買
唔會俾人知

tc
其實講尼講去,好多人重未明,輝瑞復星boiNtech 三角關系係物

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-17 11:05 AM 發表

其實香港政府係冇得打輝瑞出品的疫苗,因為香港遲啲有只係BioNTech疫苗,不過香港有得打的BioNTech疫苗亦唔係BioNTech自己出品,係喺歐洲某個地方幫手製造出嚟嘅疫苗(同輝瑞嘅關係真係越拉越遠)!
所以香港班土共唔使不停咁講輝瑞乜乜物物,因為喺香港你有錢都打唔到輝瑞出品果啲疫苗,所以唔好混淆視聽專心留意返你果隻連阿爺都唔肯用嘅科興疫苗仲好啦!
因為科興疫苗係出口畀啲第三落後國家進行第三 ...
咁如果要得mRNA, 咪要打復星同biontech會作嘅疫苗?

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-17 02:13 AM 發表

我不知網上那裡讀到這假消息,説我國也入了輝瑞疫苗

容乜易俾美國落了藥落疫苗度,我地咪中招!
搵嚟講,即你信唔信美國會買中國疫苗一樣

引用:
原帖由 916430 於 2021-1-17 03:01 AM 發表

一定打大陸!佢嗰啲藥冇禁烈!新藥,鬼佬殺傷性好強,完全唔係亞洲人體質
美國疫苗,有D鬼佬都頂唔順瓜咗啦

引用:
原帖由 我係掟磚廢青1號 於 2021-1-17 12:07 PM 發表

咁如果要得mRNA, 咪要打復星同biontech會作嘅疫苗?
其實香港都冇得揀用邊隻疫苗,就好似強國疫苗如果有得揀我都用國藥疫苗啦!但係可惜香港只會畀科興你用,唯一唔理解嘅就係竟然仲有天才以為強國用科興

引用:
原帖由 瘟吐奶奶 於 2021-1-17 12:05 PM 發表

其實講尼講去,好多人重未明,輝瑞復星boiNtech 三角關系係物
你是説小三?

香港買咗!

引用:
原帖由 小豬2016 於 2021-1-17 12:18 PM 發表

其實香港都冇得揀用邊隻疫苗,就好似強國疫苗如果有得揀我都用國藥疫苗啦!但係可惜香港只會畀科興你用,唯一唔理解嘅就係竟然仲有天才以為強國用科興
總之習大大用邊隻我就用嗰隻

引用:
原帖由 916430 於 2021-1-17 03:01 AM 發表

一定打大陸!佢嗰啲藥冇禁烈!新藥,鬼佬殺傷性好強,完全唔係亞洲人體質
説得好,非常中肯

到時喺街見到面癱果班一定係黃畜,有晒記錄,扮藍都唔得

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-17 02:13 AM 發表

我不知網上那裡讀到這假消息,説我國也入了輝瑞疫苗

容乜易俾美國落了藥落疫苗度,我地咪中招!
買返去研究好岀奇咩? 知已知彼呀。

引用:
原帖由 丁常唔多旺 於 2021-1-17 12:26 PM 發表

買返去研究好岀奇咩? 知已知彼呀。
成億支研究?

引用:
原帖由 fcw99 於 2021-1-17 12:25 PM 發表

到時喺街見到面癱果班一定係黃畜,有晒記錄,扮藍都唔得
咁佢地可以告揮瑞

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]