• 瀏覽: 498
  • 回覆: 11
巴塞主席競選人拿樸達稱,只要球會開出的條件合適,美斯就想留在魯營繼續效力。

「美斯現在完全專注於在聯賽中追趕馬體會,在歐冠盃對決巴黎聖日耳門,我不知道週日他是否出場,但他會在後備席,他能鼓勵隊友這很重要。」

「我看到他越來越開心,他很享受自我,對皇家蘇斯達是一場好球。」

「我知道他想留下,我知道他會盡自己一切努力留隊,只要球會能夠提供適合他的條件。」

巴塞一日仲有注碼波踢,一日仲有關鍵先生

睇怕只會匿埋西甲唔敢挑戰

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12626654/1/20210117

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
上次靠球証不斷助攻
驚天反勝巴黎
睇怕今次梅西無咁好彩架啦

引用:
原帖由 濫權太郎 於 2021-1-17 12:07 PM 發表

上次靠球証不斷助攻
驚天反勝巴黎
關鍵先生真係幫巴塞攞唔少幸運冠軍

引用:
原帖由 西聞吹奏大師 於 2021-1-17 12:13 PM 發表

所以運氣問題係無講錯

引用:
原帖由 濫權太郎 於 2021-1-17 12:07 PM 發表

上次靠球証不斷助攻
驚天反勝巴黎
肥普中埋招
好黑仔喎

梅西:
引用:
原帖由 西聞吹奏大師 於 2021-1-17 12:13 PM 發表

巴塞創會已經係靠關鍵先生先奪冠
由第一個到宜家全部都有幸運成份

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-17 12:23 PM 發表

肥普中埋招
好黑仔喎
中完肺炎既好似特別勁
希望到時梅西唔會又有輸波藉口啦

引用:

巴塞好多關健先生架。

引用:
原帖由 濫權太郎 於 2021-1-17 12:29 PM 發表

中完肺炎既好似特別勁
希望到時梅西唔會又有輸波藉口啦
佢有邊次唔搵野賴架

梅西:
唔收錢咪養得起囉 佢肯唔肯呢?

引用:
原帖由 疑似球皇 於 2021-1-17 01:08 PM 發表

唔收錢咪養得起囉 佢肯唔肯呢?
比少咗$1仙都迫主席落台啦

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-17 01:21 PM 發表

比少咗$1仙都迫主席落台啦
其實梅西先係巴塞幕後主席。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]