• 瀏覽: 11,774
  • 回覆: 34
  • 追帖: 1
片中劉華小倩系馬交玩滑翔飛行同大三巴放煙花!三十年前系米已經有,咁依家呢!

熱賣及精選
總統酒店前尚未填海(而家嘅星際/澳門永利)

引用:
原帖由 ac-onan 於 2021-1-17 03:31 PM 發表

片中劉華小倩系馬交玩滑翔飛行同大三巴放煙花!三十年前系米已經有,咁依家呢!
勁!!!

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa
如有得玩佢地重系自己揸!😜疫情一落即刻沖過馬交!

總版規
[五] 嚴禁使用過大或不雅成份的簽名或頭像圖片
內容必須合乎上述四項規則之標準,頭像圖片圖檔 File Size 不可大於 250KB , 而簽名圖片圖檔 File Size 的總和不可大於 512KB ,圖片加文字同樣以此標準計算,違者會交由管理員或超級版主刪除個人簽名檔,警告無效或張貼不雅成份的圖片或文字,會即時禁訪不作通知。
睇番這些場面, 其實幾歡樂,  澳門雖然細,  但有好多吸引人的地方

依家應該新年先可以放煙花

地點近海邊

好有親切感

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 weisacmei 於 2021-1-17 17:54 發表

細個時覺得總統酒店好high class

的確好高檔,有桑拿添🤗

引用:
原帖由 weisacmei 於 2021-1-17 05:54 PM 發表

同埋未有南灣湖同西灣湖,更加唔好話澳門旅遊塔。

呢個係每一個香港人都應該要思考o既問題:

香港可以冇壹傳媒;
定係可以冇TVB?

(改編自電影"寒戰"對白)
引用:
原帖由 Kai_Fong 於 2021-1-23 02:30 PM 發表

同埋未有南灣湖同西灣湖,更加唔好話澳門旅遊塔。

引用:
原帖由 iwm1234 於 2021-1-23 07:31 PM 發表

張相感覺很美好,踩單車既係途人?咩年代?

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
引用:
原帖由 冬天的冰雪 於 2021-1-24 02:37 AM 發表

張相感覺很美好,踩單車既係途人?咩年代?
相片見到葡京酒店,肯定係七十年代,踩單車嘅人只係在長命橋上遊單車河。
所謂長命橋,其實係伸出海中的防波堤,位置大約在現時的總統酒店對出。

另一角度拍攝的長命橋

引用:
原帖由 iwm1234 於 2021-1-24 02:54 AM 發表

相片見到葡京酒店,肯定係七十年代,踩單車嘅人只係在長命橋上遊單車河。
所謂長命橋,其實係伸出海中的防波堤,位置大約在現時的總統酒店對出。

另一角度拍攝的長命橋
好靚呀。
總統酒店原來70年代對海。
那個澳門真美麗。
iwm1234咁夜未休息既,謝謝你的分享,相片令人感覺很舒服,心靈去了旅行一樣。

別去輕易否定自己
你擁有你的天地
沒人能夠把你定義
快樂才是真諦
主題標籤 #澳門
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]