• 瀏覽: 29,514
  • 回覆: 573
  • 追帖: 4
根本依家就沒完沒了,你爆完個邊,啲人會走,會流動,之後又爆個邊,根本就無止境,你話有疫苗,那威有人打左會死,之後又有人出現面癱,你估咁怕死香港人會唔會有高接種率先,你做一次全民檢測,配合埋禁足令,再維持外國入境者強制酒店隔離21日,你起碼可以做到好似廣東省咁,極少或者零聲個案,到時回復同廣東省自由通關,咁經濟都無咁差,你做全民檢測加禁足令一定係損害經濟,不過依個係暫時,可能大約一個月,好過你無休止咁等待

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-1-17 07:36 PM 發表

根本依家就沒完沒了,你爆完個邊,啲人會走,會流動,之後又爆個邊,根本就無止境,你話有疫苗,那威有人打左會死,之後又有人出現面癱,你估咁怕死香港人會唔會有高接種率先,你做一次全民檢測,配合埋禁足令,再維持外國入境者強制酒店隔離21日,你起碼可以做到好似廣東省咁,極少或者零聲個案,到時回復同廣東省自由通關,咁經濟都無咁差,你做全民檢測加禁足令一定係損害經濟,不過依個係暫時,可能大約一個月,好過你無休止 ...
佢敢咩

引用:
原帖由 香港加加速樓主 於 2021-1-17 07:36 PM 發表

根本依家就沒完沒了,你爆完個邊,啲人會走,會流動,之後又爆個邊,根本就無止境,你話有疫苗,那威有人打左會死,之後又有人出現面癱,你估咁怕死香港人會唔會有高接種率先,你做一次全民檢測,配合埋禁足令,再維持外國入境者強制酒店隔離21日,你起碼可以做到好似廣東省咁,極少或者零聲個案,到時回復同廣東省自由通關,咁經濟都無咁差,你做全民檢測加禁足令一定係損害經濟,不過依個係暫時,可能大約一個月,好過你無休止 ...
而且,全球疫苗開發不足5年,根本未成熟,
所以才會產生各自的併發後遺症。
加上,有任何帶病的未康復者都不宜打,點算呢?
如果打完永久殘留在體內,點算?

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮🐥

◉覺醒方法: https://drive.google.com/open?id=1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn

▶️🐥🐣✨🌏🌟
引用:

我支持你說法..可惜尼個政府

引用:

「你做一次全民檢測,配合埋禁足令」

700幾萬人全民檢測要做幾耐?期間係咪全港活動停頓,唔使返工?禁足禁幾耐?

引用:

如果聞銀離子水和噴銀離子水,會不會一聞一噴就可以防疫?

🤣😂😆🍜🥣🍧🍨🥧🎂🍫🍬🍭🍡🍯🍮🐥

◉覺醒方法: https://drive.google.com/open?id=1ZzDkklv7CTGvKDvIjQsGSqMDSZ-CcBmn

▶️🐥🐣✨🌏🌟
香港太多曱甴無可能做到

香港人質素高係咁嘎啦。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-1-17 08:18 PM 發表

「你做一次全民檢測,配合埋禁足令」

700幾萬人全民檢測要做幾耐?期間係咪全港活動停頓,唔使返工?禁足禁幾耐?
停一星期每人派兩萬元應該ok

全民檢測要交返比中央全面管冶先做到喎!
黃毛曱甴死都唔去檢測害人害物,你話點做?
咩野叫無腦盲反過去已經見識過啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Y仔GARY 於 2021-1-17 08:39 PM 發表

香港太多曱甴無可能做到
2百萬零一隻曱甴話:我有自由選擇唔接受檢測. 我哋要攬炒

政府=正苦

回覆 引用 TOP

唔控制好機場 永遠唔會變0

引用:
原帖由 蟑螂媽媽係天使 於 2021-1-17 08:08 PM 發表

佢敢咩
棚又自私又仆街嘅港人肯咩?

回覆 引用 TOP

引用:

如果強制全民檢測,相信班黑暴又會出黎攪事,沒完沒了

主題標籤 #酒店 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]