• 瀏覽: 20,821
  • 回覆: 78
  • 追帖: 2
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210117/bkn-20210117202601449-0117_00862_001.html
Hana又比我揸到脹卜卜

https://www.youtube.com/watch?v=YICvIzxRDrM

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
低俗唔係金獎,唔俾面林峯

當大家決心貫徹自己的正義時
自傷殘殺是必然的下場....
這就叫做本末倒置?

回覆 引用 TOP

一姐不竟係一姐, 班舞蹈員都高班啲~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
小姐當然勝過妹仔跟班拉🤣🤣🤣

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-17 10:18 PM 發表

一姐不竟係一姐, 班舞蹈員都高班啲~
正常啦

梅西:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2021-1-17 10:43 PM 發表

小姐當然勝過妹仔跟班拉🤣🤣🤣
妹仔好食好住搞到大肚腩

梅西:

回覆 引用 TOP

老菊

+2 以前身材好好 , 離開無綫後 e+ 搞乜科西 ?

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即封,但日後如該a/c改善會解封
- 逢中必撐,逢尾必反
- 波馬股/娛新4項全能(3月起大幅減玩波馬只玩股,因想減肥),盤路/數據/圖表會說話
引用:
原帖由 dhj 於 2021-1-17 11:35 PM 發表

+2 以前身材好好 , 離開無綫後 e+ 搞乜科西 ?
谷人氣點知谷錯變谷大咗個肚

梅西:
引用:
原帖由 赤色戰狼 於 2021-1-17 11:23 PM 發表

老菊
Hana唔老喎

梅西:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-17 11:47 PM 發表

谷人氣點知谷錯變谷大咗個肚
敗走嘉儀科咁多水俾打手……
梗係谷住啦🤣🤣🤣

引用:
原帖由 Autumn-rain 於 2021-1-18 11:26 AM 發表

敗走嘉儀科咁多水俾打手……
梗係谷住啦🤣🤣🤣
谷唔起就係谷唔起
出道10年
都比谷婭溦打爆埋

梅西:

回覆 引用 TOP

人越紅越靚, Hana真系好誘人.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-1-18 12:31 PM 發表

人越紅越靚, Hana真系好誘人.
好彩有Hana同我採陽補陰
皮膚白滑靚晒

梅西:
引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-18 01:19 PM 發表

好彩有Hana同我採陽補陰
皮膚白滑靚晒
事不過三, 2021開始難做了.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]