• 瀏覽: 9,842
  • 回覆: 8
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 kenji1234 於 2021-1-18 12:18 AM 發表

發生咩事?燕雲台收視仆直, 要草草收皮?!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
熱賣及精選
引用:
原帖由 hotelmgr 於 2021-1-18 12:53 AM 發表

咁多存貨,點解唔放係930播?不過連播2個鐘都好的.....快D播完,播新嘢,可唔可以播下新戲先,唔好播D mytvsuper播過的呢!
炮灰期係愛嚟清垃圾, 唔好旨意有好野睇;好彩今晚起, 9:30 Viu TV有娜姐既原創劇睇~

引用:
原帖由 天恩圓夢 於 2021-1-18 01:22 AM 發表

+1  覺得係, 諗住一件污二件穢
快d集中播完,再轉口味
先有“視帝折翼”, TVB仲唔吸取教訓, 係唔信邪, 繼續播大陸古裝劇, 抵佢死!!

引用:
原帖由 stophy 於 2021-1-18 01:27 AM 發表

你估tvb控制到
如果唔係大陸三大平台便不能播tvb劇了....
點解唔調去82台播??

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 scenario 於 2021-1-18 01:42 AM 發表

大陸有冇規定要8:30,9:30 播先?
如果無不如放10:30 仲好,反正綜藝全部都係煮野食
所以, TVB仆街唔洗可惜既!!

回覆 引用 TOP

今年, 煎Pan復出, 除咗“唐人街”之外, 仲有咩劇出街??

引用:
原帖由 stophy 於 2021-1-18 07:50 AM 發表

陀槍師姐2021
睇賀年廣告, 相信今年煎Pan和Morning Chu會幾紅~

引用:
原帖由 LeeLK 於 2021-1-18 01:44 PM 發表

大台不斷禮讓viu TV, 讓一向慣性收視嘅人都轉向睇99台
今晚娜姐呢套, 可能係“金宵+反黑”元素~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 christ201430 於 2021-1-19 12:30 AM 發表

有人話cut到40集
今時今日, 超過廿集的劇, 已覺得好幸苦!!

回覆 引用 TOP

主題標籤 #唐人街
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]