• 瀏覽: 2,935
  • 回覆: 82
  • 追帖: 1
袁偉豪和閔大人是新人獎? 王浩信攞人氣獎?乜Q野獎黎㗎? 不如俾個靚女獎俾思貝啦!亂黎!

商業電台又頒晒俾Viu tv. 香港重有冇人真正欣賞一些好歌㗎?

熱賣及精選
不如重開個投票啦

你搞一個

輸到冇晒自信
引用:
原帖由 cathykk18 於 2021-1-18 04:47 AM 發表

不如重開個投票啦
我呢條老僧,唔識開投票。太高科技了

引用:
原帖由 沒自信的人 於 2021-1-18 05:04 AM 發表

你搞一個
點名攪好?師兄有冇提議

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-18 04:19 AM 發表

袁偉豪和閔大人是新人獎? 王浩信攞人氣獎?乜Q野獎黎㗎? 不如俾個靚女獎俾思貝啦!亂黎!

商業電台又頒晒俾Viu tv. 香港重有冇人真正欣賞一些好歌㗎?
老僧幾時搞番個鄉土頒獎禮

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-18 04:19 AM 發表

係得譚嘉儀攞最佳演繹女歌手係最正常。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2021-1-18 06:15 AM 發表

我呢條老僧,唔識開投票。太高科技了
我幾中意開投票POST喎, 洗唔洗幫下你

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
在線時間 Monday to Friday : am:11:30-pm:5:30
無乜野唔好搵我,有野都唔好搵我
3Q
淫僧講咁多嘢,原來只係想TAG自己老婆(思貝)……

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-1-18 01:49 PM 發表

我幾中意開投票POST喎, 洗唔洗幫下你
等緊你等緊你等緊你

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-1-18 02:13 PM 發表

等緊你等緊你等緊你
正路開番各大獎嗎?

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-1-18 02:43 PM 發表

正路開番各大獎嗎?
一個正路+一個騎呢,呃分吖嘛!

引用:
原帖由 hohohosoho 於 2021-1-18 02:47 PM 發表

一個正路+一個騎呢,呃分吖嘛!
分兩日開, 多D金幣

TBB 特色
四間主辦單位已經去到互不承認互相攻擊地步
仲邊度再有人會順超新加入者
始作俑者係4 大唱片公司搞跨整個樂壇

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]