• 瀏覽: 2,828
  • 回覆: 32
https://youtu.be/90sVvZ8OtyI

輸波輸品!甘樣打人個頭,退休算了!
希望追加刑罰

熱賣及精選
紅牌落後C朗3比11,佢都係學C朗摸下對方個頭啫

梅西掛住練拳唔記得入波。

枉為咁多小朋友既偶像
暴力狂梅西真係得人驚

拳王梅西又出手
值得吹奏

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
禁區外犯規俾十二碼??

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-18 08:39 AM 發表

拳王梅西又出手
值得吹奏
比對下之前打人個D,個手法好似進步左。🤭

引用:
原帖由 candy7510 於 2021-1-18 08:50 AM 發表

比對下之前打人個D,個手法好似進步左。🤭
可惜逃唔過公平公正嘅VAR

梅西:
痴x線,梅西踢波定打人架,仲要打個頭

引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-1-18 08:33 AM 發表

枉為咁多小朋友既偶像
暴力狂梅西真係得人驚
見到梅西呢d暴力行為真係好心寒

希望唔好有人又為佢呢d不當行為開脫啦

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-18 08:51 AM 發表

可惜逃唔過公平公正嘅VAR
上次打人逃過紅牌,今次遇著巴塞紅牌剎星球証,終於走唔甩。

引用:
原帖由 西聞吹奏大師 於 2021-1-18 08:54 AM 發表

見到梅西呢d暴力行為真係好心寒

希望唔好有人又為佢呢d不當行為開脫啦
最怕成日誤導大家果幾個小朋友又誤導大家
變成梅西個拳頭比人打

引用:
原帖由 西聞吹奏大師 於 2021-1-18 08:53 AM 發表

痴x線,梅西踢波定打人架,仲要打個頭
今次唔洗跳完先打
所以擊中目標

梅西:
引用:
原帖由 濫權太狼 於 2021-1-18 08:55 AM 發表

最怕成日誤導大家果幾個小朋友又誤導大家
變成梅西個拳頭比人打
梅西成日係球場打人真係好易教壞小朋友

引用:
原帖由 大圍小子 於 2021-1-18 07:47 AM 發表

https://youtu.be/90sVvZ8OtyI

輸波輸品!甘樣打人個頭,退休算了!
希望追加刑罰
西西話: 咁樣食我身位, 你估你係C朗? 打你咪打你囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]