• 瀏覽: 749
  • 回覆: 11
本主題由 sand_mouth 於 2021-2-4 01:21 PM 使用 提升卡 道具
最佳合唱歌曲獎
金獎:《逆流直上》
- 羅天宇、龔嘉欣/謝東閔、戴祖儀
銀獎:《低谷天堂》
- 林峯、HANA菊梓喬
銅獎:《二次緣》
- 海俊傑、李施嬅

視后:5強都無
歌曲獎又係嘉欣手下敗將

不過算係咁,起碼有個銅獎。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

熱賣及精選
但施嬅係0.5
嘉欣得0.25

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救
咁兩個亞軍咪勁過冠軍?

係都笑造馬視后黃絲貝先啦,半個音樂獎都無

引用:
原帖由 凪想 於 2021-1-18 06:53 PM 發表

係都笑造馬視后黃絲貝先啦,半個音樂獎都無
思貝無唱歌,無歌入圍,
唔算共同參與既比賽。

用大家共同參與既比賽最公平,
一個視后5強,大馬視后,女喜,最佳短劇,合唱金獎
一個視后5強不入,台慶捧蛋,劇集全軍覆沒,合唱銅獎。

咁都好比較🤣。big big fun投票龔嘉欣羅天宇根本唔喺候選名單!林峯施嬅都唔出席,要現場表演嘅金獎肯定唔畀佢哋,問題係應該屬於謝東閔戴祖儀嘅金獎畀人空降騎劫。😂😂😂

引用:
原帖由 MiracleZone 於 2021-1-18 01:57 PM 發表

但施嬅係0.5
嘉欣得0.25
加上首歌根本唔屬於龔嘉欣羅天宇,可憐我嘅閔大人。

咁施嬅係唔係又要晒佢入圍亞洲電視大獎、入圍加拿大奧斯卡五強、攞洛杉磯電影節影后?龔嘉欣亦係好努力嘅演員,佢今年拎獎我都替佢開心。
 啲鍾意比較嘅人都幾無腦。😅

引用:
原帖由 mincer 於 2021-1-18 09:49 PM 發表

咁都好比較🤣。big big fun投票龔嘉欣羅天宇根本唔喺候選名單!林峯施嬅都唔出席,要現場表演嘅金獎肯定唔畀佢哋,問題係應該屬於謝東閔戴祖儀嘅金獎畀人空降騎劫。😂😂😂
點解你認為謝、戴可以獲金獎??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
手揸外國passport搵食,你吹咩?

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-18 11:28 PM 發表

點解你認為謝、戴可以獲金獎??
佢兩個無劇中主角唱得好!

引用:
原帖由 mincer 於 2021-1-18 09:56 PM 發表

咁施嬅係唔係又要晒佢入圍亞洲電視大獎、入圍加拿大奧斯卡五強、攞洛杉磯電影節影后?龔嘉欣亦係好努力嘅演員,佢今年拎獎我都替佢開心。
 啲鍾意比較嘅人都幾無腦。😅
你咁樣議論某會員成日用視后惠英紅攞黎比較,
可能係違規行為。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]