• 瀏覽: 4,449
  • 回覆: 27
爵士古達 2億5年

仲有冇

回覆 引用 TOP

john wall,阿龜,保辛基斯,踢蛋綠,wiggins

Siakim睇嚟都即將入選

Kevin Love 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-1-18 06:52 PM 發表

呢班二打六都簽到頂薪,簽佢班人有冇腦

John wall 好似冇咗影咁

今年大家都唔記得嗰個 -- Blake Griffin 

仲有唔記得點入波嘅 Gary Harris 

westbrook

回覆 引用 TOP

古達係乜水呀?

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 善良寶寶 於 18/1/2021 21:36 發表

John wall 好似冇咗影咁
硬化走後,牆哥應該有表現的

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 18/1/2021 18:52 發表

上季香港屎呀甘翁金鏵話屎呀甘進步好大。

回覆 引用 TOP

Wiggins

引用:
原帖由 Bobic 於 2021-1-19 09:10 AM 發表

今年大家都唔記得嗰個 -- Blake Griffin 

仲有唔記得點入波嘅 Gary Harris 
Gary Harris 靜係係續約前一年威過吓 ...

日本妹皆卜之,國仇家恨難忘.

回覆 引用 TOP

如果你計埋傷痛點解冇

淫湯。芬女。

日本妹皆卜之,國仇家恨難忘.
引用:
原帖由 appleb6859932 於 2021-1-19 01:35 PM 發表

如果你計埋傷痛點解冇

淫湯。芬女。
芬女平均 12 次起手, 7 次係三分...
由活力彈彈超人變咗 stretch 4

反而 Jerami Grant 由 3D 變咗超穩定連續 12 場 20+ 嘅得分手

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]