• 瀏覽: 20,152
  • 回覆: 97
  • 追帖: 3
家下肺炎咁勁,好多公司都轉咗做 online 見工,啱啱就係用 google meeting 見工啦。
其實都同平時見工差唔多啦,除咗要執屋之外都冇乜分別。咁見工都係著老西,咁係屋企又唔洗見下半身,都係咁返屋企衫,孖煙通。
因為戴口罩唔入 MIC,所以大家都除咗罩, IN 我嗰個都幾靚女,咁大家都係講下之前做過乜呀,將來想點呀之類。
快快手手半個鐘左右就完成,都係等通知呀。
咁我熄咗個 CAM 同 MIC起身打算換衫,點知我聽到有把女大叫︰
「佢冇著褲呀!!!」
屌,原來我只係熄咗個 MIC,個 CAM 仲開緊……之後再睇返部電腦,已經佢已經 OFF 咗 LINE,唔知有邊個睇到,邊個睇唔到……
好老尷呀!!!

影一影你條孖煙通黎睇下, 係咪名牌黎??? 

有了你,我迷失了自我

回覆 引用 TOP

好心就著晒成套啦

引用:
原帖由 你望緊我個名 於 2021-1-19 12:01 PM 發表

好心就著晒成套啦
正常應該見唔到下半身

順手玩埋can fun囉. . . . . 打埋. 

回覆 引用 TOP

哦...

回覆 引用 TOP

咁唔小心呀

回覆 引用 TOP

我地成班男同事視像開會,四角三角孖煙通,冇著底褲大有人在啦,鳩fingfing係屏幕前行又有,大驚小怪

可能因為咁而請你

好老尷喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小豆油 於 2021-1-19 11:18 AM 發表

家下肺炎咁勁,好多公司都轉咗做 online 見工,啱啱就係用 google meeting 見工啦。
其實都同平時見工差唔多啦,除咗要執屋之外都冇乜分別。咁見工都係著老西,咁係屋企又唔洗見下半身,都係咁返屋企衫,孖煙通。
因為戴口罩唔入 MIC,所以大家都除咗罩, IN 我嗰個都幾靚女,咁大家都係講下之前做過乜呀,將來想點呀之類。
咁我熄咗個 C ...
流主係未係精神病院番工?

回覆 引用 TOP

咁凍都唔著褲?
條女索到要即刻起機?

咁咪好尷尬囉

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 小豆油 於 2021-1-19 11:18 AM 發表

咁我熄咗個 C ...
師兄可以幫幫小弟手 做FINAL YEAR PROJECT份問卷嗎?
https://forms.gle/GixuddyTRT2YkndG8
🙏

引用:
原帖由 samyauindream 於 2021-1-19 08:21 PM 發表

師兄可以幫幫小弟手 做FINAL YEAR PROJECT份問卷嗎?
https://forms.gle/GixuddyTRT2YkndG8
🙏
done

27.
主題標籤 #口罩
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]