• 瀏覽: 13,678
  • 回覆: 301
本主題由 miss5 於 2021-1-19 01:44 PM 移動
引用:
原帖由 havefun2014 於 2021-1-19 02:24 PM 發表

準確啲來講係大把有錢低質人口補充,所以唔使驚!
點低質都低質唔過D仆街暴徒啦, 唔係我講架, 美國標準手無寸鐵都要射殺架, 暴徒賤過D流浪狗. 流浪狗通常活捉人道毀滅

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
好快可以取消特別行政區,直接叫廣東省香港市。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 海邊笨拙的榴槤 於 2021-1-19 12:53 PM 發表

點睇黃果班好似畫家,美國隊長果d都唔似中產喎!可能對公屋或劏房的需求會下降
呢D低下黃屍撚下半生都係瞓街或者坐監,駛撚有住屋需求咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-19 01:05 PM 發表

我想知香港幾時樓爆
只有樓爆,香港先會揾番公義
你pk屎大家仲拍手掌tim

回覆 引用 TOP

尾國斷糧了

回覆 引用 TOP

攬炒 完, 等 樓災!!! 
犯民 喪心病狂, 喪盡天良!!! 

引用:
原帖由 mflyer 於 2021-1-19 03:43 PM 發表

攬炒 完, 等 樓災!!! 
犯民 喪心病狂, 喪盡天良!!! 
都係果句: 犯民死全家!!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-19 12:15 發表

繼李卓仁林卓廷賣樓之後,黃之鋒屋企人都打算移民,民主黨大狀黨同埋眾志支持者就係支持香港樓市嘅中產及大學生,例如大學生,後生嘅醫護,律師,教師,會計師九成係黃,如果佢地都賣樓移民,香港咪剩番窮鬼嘅藍絲,窮嘅新移民?
高學歷中產走哂,仲邊有人有能力去買樓?

香港咪
對香港未來有希望先會買樓, 買樓係好大嘅決定
睇下幾多人仲會買樓就知對香港投下信心嘅一票
佢地搞亂咗香港, 走對香港係件好事
支持佢地快D移民過去英國超巿執貨

回覆 引用 TOP

戇鳩黃屍樓主腦袋原地踏步,到宜家仲停留在香港李十X喺全球華首富嘅諗法....

回覆 引用 TOP

得果3條濕鳩賣樓就以為香港成個樓市會崩塌,真係笑撚死,拜託咪衝出來柒啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2021-1-19 03:22 PM 發表

喺美國可能比敵對派係槍殺咗喎!
64狗出嚟俾大家開心插下

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 陳知英 於 2021-1-19 01:08 PM 發表

3億物業全賣了!76歲白韻琹跟61歲謝偉俊獨留8千萬大屋自住
https://www.google.com/amp/s/www.juduo.cc/house/amp_1053423.html
留意下時事啦
係人都套現先啦
唔通等你契哥爆破嗰時
累街坊咩
當經濟下行
手上嘅Cash is King喇

上少啲連登
了解多啲現實世界
上年嘅新聞嚟㗎喇

【財經評論】美泡沫經濟等爆 環球自保勢脫鈎
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/fina ... 0911_00842_001.html

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-19 12:15 PM 發表

繼李卓仁林卓廷賣樓之後,黃之鋒屋企人都打算移民,民主黨大狀黨同埋眾志支持者就係支持香港樓市嘅中產及大學生,例如大學生,後生嘅醫護,律師,教師,會計師九成係黃,如果佢地都賣樓移民,香港咪剩番窮鬼嘅藍絲,窮嘅新移民?
高學歷中產走哂,仲邊有人有能力去買樓?

香港咪
腦殘如你咁諗,你啱

回覆 引用 TOP

快點撈底吧!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-19 12:40 PM 發表

中國人均收入6,000蚊
邊撐得起樓市
你計人均? 你不如統計下大陸top income 果1億人口鍾意買乜野資產先喇

龍如無摺埋到,唔知就唔好亂講,龍如暫停營業咋,今日仲有人聽電話和講解

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]