• 瀏覽: 815
  • 回覆: 12
貪平上網搵左間集運公司,首重$8,續重$5.自取點又多又就腳,試一試,點知件貨到集運倉5日,但集運公司網站仲係顯示未到倉,wechat/Whatsapp 等所有聯繫方法又唔回覆,電話又唔聽.  大家小心依間集運(貼心集運/TX BUY)! 好伏!

熱賣及精選
引用:
原帖由 海邊外圍的飛滋 於 2021-1-19 02:32 PM 發表

貪平上網搵左間集運公司,首重$8,續重$5.自取點又多又就腳,試一試,點知件貨到集運倉5日,但集運公司網站仲係顯示未到倉,wechat/Whatsapp 等所有聯繫方法又唔回覆,電話又唔聽.  大家小心依間集運(貼心集運/TX BUY)! 好伏!

我真係覺得你呢間唔係平喎

官集都係$9.7,之後續重先係$3。計落仲平過你間私集。
收貨幾個鐘內入到倉,入到倉又即時有 wtsapp 通知,落柯打3日內到香港。
到可以攞貨又有 wtsapp 通知。
又平又快又方便

好介紹!續重$3人仔好抵!

引用:
原帖由 海邊外圍的飛滋 於 2021-1-19 02:46 PM 發表

好介紹!續重$3人仔好抵!
我宜家主要都用官集,除非係淘唔到香港嘅,先會用私集。

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-1-19 02:53 PM 發表

我宜家主要都用官集,除非係淘唔到香港嘅,先會用私集。
官集最大問題係去到集運倉先話唔收

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-1-19 03:37 PM 發表

官集最大問題係去到集運倉先話唔收
目前係子母單官集係處理唔到,會有其中一件退件。
其他會有咩貨會係退件?

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-1-19 03:47 PM 發表

目前係子母單官集係處理唔到,會有其中一件退件。
其他會有咩貨會係退件?
就算唔係易碎品都唔收,唔知點定義,例如魚缸濾水、led燈條...

引用:
原帖由 中國香港001 於 2021-1-19 04:51 PM 發表

就算唔係易碎品都唔收,唔知點定義,例如魚缸濾水、led燈條...
Led 燈條,好多時係包裝 其中一面超過100 cm。

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2021-1-19 04:59 PM 發表

Led 燈條,好多時係包裝 其中一面超過100 cm。
60cm咋,都唔知點定義。

咇咇集運,網站成日比人攻擊!!!肯定好嘢

樓主啲貨到咗手未呀?

依家一窩蜂做集運,唔係間間好用,自提點其實間間都差唔多。有得用官方就用官方,依家官方自提都多左好多。

以前用KKEBUY, 貪佢基本上乜都得, 佢轉左用4PX之後就差左.
岩岩轉左香港集運, 已經好平啦, 自提首6, 續3.5, 仲有無邊間平過佢?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]