• 瀏覽: 7,746
  • 回覆: 8
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 vawa 於 2021-1-20 11:09 AM 發表

😂
咁點?
李城奪冠?

熱賣及精選
引用:
原帖由 vawa 於 2021-1-20 11:09 AM 發表

😂
難得有一年比賽咁緊湊
抽少啲無謂嘅水啦

垃鳩

引用:
原帖由 lukin2010 於 2021-1-20 10:17 PM 發表

英超在歐洲足球難度最大奪冠。
李城點睇點秤亦冇冠軍相。
唔使咁認真

難得有一季咁緊湊,前列有咁多隊爭咁少分。我睇唔過眼啲人點解唔可以好好去欣賞下,只係識亂吠抽水啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 俊朗的太陽王子 於 2021-1-20 11:32 PM 發表

無錯,都未到最後,找交嘈
我捧曼聯
真心唔夠曼城 利記嚟
上場對利記有機偷雞,已算交到貨

另一隊中意睇 修咸頓
希望打到前六七就夠了

真曼迷的話,呢刻唔會care榜首同冠軍機會。因為大家都明白未係時候

引用:
原帖由 俊朗的太陽王子 於 2021-1-20 11:52 PM 發表

無錯講得對,講真蘇b真不像係天子,今季到現在超出晒預期了,前邊褔,馬無前途,希望木仔會有未來,中場般奴超正,普神肯認真踢夠做了,後防最大劑
普捷去巴黎
我已經無晒心機,市場上亦暫時無心儀領隊了

馬仔
現今足球仲邊有可能行行企企,走得

神頭
所有選擇都係錯,要開腦

綠木
最正路最大路,可惜衰咸濕,宜家雪到硬

所以如果俾我揀,我一定出卡雲尼行先

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AOZ 於 2021-1-21 09:58 AM 發表

同師兄想法一樣. 講真我自己都知球隊實力同利記曼城仲爭好多. 明白無可能場場都keep住贏, 輸波會唔開心, 但支持得就其實輸贏都會照支持. 難得係排第一/前列已經好開心.
其實有睇波既曼迷宜家既打法 走動 配合,只係比之前好,但威脅性同滲透侵略性,真係未入流。

我今朝睇埋曼城,人地無左幾個正選 加無鋒陣。搓傳威脅性一樣又快又有效率。呢點曼聯仲有排學

引用:
原帖由 AOZ 於 2021-1-21 02:23 PM 發表

呢個幾年前已經咁覺得, 衰d講利, 城換另一批11人出去踢都唔會太差, 但曼聯基本上得15-16人左右叫做OK. 打法又唔多, 其實好易比人估到, 某一個主力一唔出就變了另一隊咁. 所以我都覺得蘇B唔錯了, 咁都可以去到榜首.
岩傾

師兄同我睇法好相近

曼城利記真係,無幾個主力,球隊都唔會有太大分別。

相反曼聯真係唔太敢轉,因為佢地一轉走一兩件,就真係會唔識踢。所以後果就係踢死般奴 ,而馬達 vdb 軒達臣等就苦無機會

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 AOZ 於 2021-1-21 02:23 PM 發表

呢個幾年前已經咁覺得, 衰d講利, 城換另一批11人出去踢都唔會太差, 但曼聯基本上得15-16人左右叫做OK. 打法又唔多, 其實好易比人估到, 某一個主力一唔出就變了另一隊咁. 所以我都覺得蘇B唔錯了, 咁都可以去到榜首.
呢刻比季初好
我之前已經好講,橫掂都踢得唔好,不如就出返班勤力既球員。
所以我當時已經講,前面岀福頭 恩哈路,中場岀般奴 馬達 麥湯 費特 vdb⋯⋯呢班人起碼肯走肯搏肯撲,踢出嚟咩成績都好,起碼對得住購買多份人工先

宜家加左碼
前面都係要擺卡雲尼
迪利斯都可以用多啲
拜利我day one已睇重佢,希望佢健健康康

馬達應該同vdb操練時玩多啲,希望可以成為二隊黃金組合

其實買左Vbd 迪拿斯同軒達臣用都唔用,真係好浪費,亦都好戇鳩

回覆 引用 TOP

引用:

😂
柒了

比心機

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]