• 瀏覽: 7,172
  • 回覆: 86
  • 追帖: 1
電視到而家都仲未有廣告,話下星期一播🤔

附件

957E2E781DA4986B6A902388EABA6BA2.jpg(78.07 KB)

2021-1-20 05:12 PM

4ECBFA1514F9B427DDFE92EB3EEBE0BA.jpg(62.79 KB)

2021-1-20 05:12 PM

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-1-20 05:12 PM 發表

電視到而家都仲未有廣告,話下星期一播🤔
邊度有得睇

tvb今次好似咁無效率既?

決定播乜劇應該一早擬定好,就算臨時要改都應該盡快決定

唉,係咪又係tvb內部曱甴玩野呀?

支持警察嚴正執法!
砲灰檔

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-20 05:54 PM 發表

tvb今次好似咁無效率既?

決定播乜劇應該一早擬定好,就算臨時要改都應該盡快決定

唉,係咪又係tvb內部曱甴玩野呀?
好似未試過劇集播出前唔夠一個禮拜,先決定播邊套劇
我記得以前就算點遲,都會係劇集播出前一至兩個禮拜決定好,然後係電視播廣告宣傳套劇

引用:
原帖由 LEE1989 於 2021-1-20 05:55 PM 發表

砲灰檔
農曆新年炮灰檔

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-1-20 06:01 PM 發表

農曆新年炮灰檔
今年未必係啦!又冇得去旅行,連去夜街食晚飯都未必得,又少左出去拜年,個個留喺屋企。

希望套劇好睇。

咁遲宣傳會影響首集收視,佢個收視公佈好注重第一集
實體宣傳活動做左未?定唔做?

引用:
原帖由 一人行 於 2021-1-20 06:04 PM 發表

今年未必係啦!又冇得去旅行,連去夜街食晚飯都未必得,又少左出去拜年,個個留喺屋企。

希望套劇好睇。
黃偉聲監製D劇多數都好睇

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-1-20 06:00 PM 發表

好似未試過劇集播出前唔夠一個禮拜,先決定播邊套劇
我記得以前就算點遲,都會係劇集播出前一至兩個禮拜決定好,然後係電視播廣告宣傳套劇
我估初頭係等陀槍師姐大陸審唔審批可以同步播
又諗過燕雲台播兩小時攝兩星期
Anyways現在從善如流飲得杯落

回覆 引用 TOP

大步行好睇

回覆 引用 TOP

TVB 一向都膠層架啦

回覆 引用 TOP

終於定了

回覆 引用 TOP

剛見到廣告

回覆 引用 TOP