• 瀏覽: 25,296
  • 回覆: 185
  • 追帖: 2
今次派d咩呀?少看新聞.....

智能消費劵?

限時間?不限時間?

用係衣食玩方面?搭車都可以用?

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-21 12:37 AM 發表

今次派d咩呀?少看新聞.....
反對再派現金 , 如果要派錢就派給年齡超過85或以上長者 , 我不反對  ,  因為香港有今日的成就 , 是長者辛勤貢獻所得 ,  敬老是應該的

支持香港警察 ,支持香港國安處 , 全力打擊港獨黑暴 !
~~~~~~~~(愛國愛港香港原居民)~~~~~~~~~
做香港人,最緊要知道香港福利消息......

以前慈善機構派米給老人家.....現在好像少了....

政府派糖一向都會派得好....今次消費劵,我覺得應該好好食.....

引用:
原帖由 一號超人 於 2021-1-21 12:45 AM 發表

以前慈善機構派米給老人家.....現在好像少了....
但多咗餐廳派飯盒

阿馬里 哈失吐,斯骨爾,其諾丹基,斯里星,昂依納得,斯熱確虛,哈虎文缽英
                                                               --『九陰真經總章』
引用:
原帖由 s336990 於 2021-1-21 12:52 AM 發表

但多咗餐廳派飯盒
你覺得派米好,定派飯盒好?

我覺得派米都好,因為d老人家可以慢慢食.....

引用:
原帖由 股中晒 於 21-1-2021 01:42 發表

反對再派現金 , 如果要派錢就派給年齡超過85或以上長者 , 我不反對  ,  因為香港有今日的成就 , 是長者辛勤貢獻所得 ,  敬老是應該的
咁倒不如唔好派啦~~~
你明我想講咩

消費巻 最好

新年流流,政府派糖,大家滿意程度幾高....

引用:
原帖由 宇宙可愛的小你 於 2021-1-21 12:58 AM 發表

消費巻 最好
絕對同意

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]