• 瀏覽: 2,519
  • 回覆: 18
哈登今場比佢守死左,冇咩出手

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-1-21 11:33 AM 發表

哈登今場比佢守死左,冇咩出手
唔係點趕走佢呢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 後天善良的神童 於 21/1/2021 12:54 發表

該把艾榮交易了
大佬喎,所以出手最多,工資又高點趕走呢?

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 井底平平黑頭 於 2021-1-21 01:19 PM 發表

艾榮單打太多了,球隊未很好地化學反應
佢自己拎37分,佢守果個Collin Sexton拎42分

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-1-21 01:23 PM 發表

佢自己拎37分,佢守果個Collin Sexton拎42分
佢加HAREN 兩個防守端紙板人 企定定任人過 仲要收左D JORDAN 就無晒長人 比ALLEN 怒CAP 攻板 笑ED 真係有攻無守打死罷就

引用:
原帖由 wai2408 於 2021-1-21 01:54 PM 發表

佢加HAREN 兩個防守端紙板人 企定定任人過 仲要收左D JORDAN 就無晒長人 比ALLEN 怒CAP 攻板 笑ED 真係有攻無守打死罷就
正選有三個防守垃圾,小MJ+哈登+艾榮,KD真係要打得好辛苦先可以贏

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-1-21 02:04 PM 發表

正選有三個防守垃圾,小MJ+哈登+艾榮,KD真係要打得好辛苦先可以贏
以前小MJ防守勁, 入過防守一隊,估唔到跌得咁快

回覆 引用 TOP

佢去邊都係毒瘤啦

回覆 引用 TOP

根本爛網進攻無組織,各自單打

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

回覆 引用 TOP

單打獨鬥無合作

回覆 引用 TOP

沒有james,佢咩都唔係

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]