• 瀏覽: 6,687
  • 回覆: 196
  • 追帖: 2
本主題由 辟易 於 2021-1-23 12:08 AM 移動
週日梁家坐騎又騎足10場,成日話要支持華將,但班主持黃志康、瘳浩賢、梁浩賢之流,就成日講到好似支持華將=支持梁家俊,為馬會份筍工擦到盡,其他華將嘅機會完全俾梁家俊一個霸哂

週日梁家俊10匹坐騎惡到生強,竟然連今季郭能連贏兩場嘅4歲新星神駿馬車都搶埋,郭能唯有騎隻已經表現失望哂嘅場場精綵,搶到咁都得

高瞻遠矚上兩埸配雷神、史卓豐分別獲1冠1亞,呢匹如日中天嘅中長途好馬又俾梁家俊搶咗,連雷神嘅坐騎都搶到,梁家俊嘅後台真係勢力超大

天駟在港跑得最差嗰場就係梁家俊騎嗰場,潘明輝一早應承咗騎錶之未來,本來有傳天駟配蔡明紹,點知又俾梁家俊搶番,真係惡

幸福笑容養番好哂健康,再積極打磨操好哂、連番試閘較好哂先至出賽,本身係實力極強嘅精英級馬,一心一出即爭董事盃

神朗金剛、翡翠綠、總理、二郎,都係所參賽場次嘅實力惡馬

梁家俊週日手馬若係雷神或潘頓或蘇銘倫騎,可以贏好多埸,睇下樑家俊又可唔可以贏好多埸

神駿馬車115磅割撚點騎

天叔琴晚贏幾多

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 冇得傾 於 2021-1-21 05:46 PM 發表

神駿馬車115磅割撚點騎
仲有大把騎師等緊騎神駿馬車,點解又係俾梁家俊霸咗

係咪將琴晚贏既推落騎師王度

回覆 引用 TOP

賢仔都唔算呃飯食,起碼佢會call馬,免費同馬迷分享心水
黃志康,隊長果d就真係正宗呃飯食

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-1-21 05:48 PM 發表

仲有大把騎師等緊騎神駿馬車,點解又係俾梁家俊霸咗
一個騎師騎功好都可以咁樣比人話,騎功吾好可以搶到坐騎嗎?幕後搏殺會比馬一個騎功吾好的騎師嗎?真金白銀買落去架,樓主諗野好簡單,對人不對事

回覆 引用 TOP

神駿馬車碰到上仗輕取馳曜風嘅好眼光,高瞻遠矚三四班升降機,天駟大蝕分又轉場,二郎、幸福笑容又話惡,點搞呀?

引用:
原帖由 天外有天s 於 2021-1-21 05:43 PM 發表

週日梁家坐騎又騎足10場,成日話要支持華將,但班主持黃志康、瘳浩賢、梁浩賢之流,就成日講到好似支持華將=支持梁家俊,為馬會份筍工擦到盡,其他華將嘅機會完全俾梁家俊一個霸哂,蔣志堅為重口味冧極品,一於去到盡

週日梁家俊10匹坐騎惡到生強,竟然連今季郭能連贏兩場嘅4歲新星神駿馬車都搶埋,郭能唯有騎隻已經表現失望哂嘅場場精綵,搶到咁都得

高瞻遠矚上兩埸配雷神、史卓豐分別獲1冠1亞,呢匹如日中 ...
呢份係咪小學生搵錯別字嘅功課?

回覆 引用 TOP

天叔話梁家俊呢批馬惡,睇下你星期日會唔會真金白銀買幾場,講完又唔買即係為反而反

雷狗要騎傑彩啫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 世界真虛假 於 2021-1-21 06:10 PM 發表

天叔話梁家俊呢批馬惡,睇下你星期日會唔會真金白銀買幾場,講完又唔買即係為反而反
呢批馬,一定有賠率。一二百蚊,天叔又唔係買唔起。

天叔一生比梁家俊一家人牽住走

回覆 引用 TOP

睇落最有機會攞分都係8,10兩場啫.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天驌久策1 於 2021-1-21 06:14 PM 發表

呢批馬,一定有賠率。一二百蚊,天叔又唔係買唔起。
講到咁惡先買一二百蚊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]