• 瀏覽: 19,075
  • 回覆: 183
  • 追帖: 1
好難觸摸呀!

附件

20210121_181734.jpg(104.31 KB)

2021-1-21 06:20 PM

咁2月中連續兩套陳豪做男主角?唔好卦,不如換埋830檔啦

大步走連廣告都出埋
先臨時抽走

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-1-21 06:20 PM 發表

好難觸摸呀!
小喇叭!! cctvb又再次反口覆舌,一時又話燕雲台做兩個鐘;一時又話播大步走;現在又話播陀槍師姐2021,毫無公信力的一個電視台。

究竟播乜? 

半小時大步
半小時陀槍
😆

回覆 引用 TOP

9:30PM
陀槍師姐2021

https://programme.tvb.com/

回覆 引用 TOP

呢套有Bella  Jumbo E婷
美女雲集

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2021-1-21 06:33 PM 發表

大步走連廣告都出埋
先臨時抽走
 tvb搞乜? 今日先睇到佢播大步走預告

高層未傾點數

引用:
原帖由 插西王土黃梅水 於 2021-1-21 06:52 PM 發表

呢套有Bella  Jumbo E婷
美女雲集
仲有鄧佩儀

過咗喇,川同志😎super🌟

警吿:頭像相片為本人財產,本人不批准其他人仕使用,如有盜用,報警查辦。
本人在香港討論區只擁有'運動鞋'唯壹帳號,此帳號早於2004年註冊,其他皆為冒仿者
本人並非單車業界人仕亦不接受任何方式之商業贊助行為,如對本人身份有任何懷疑,請向本版版主查詢。

回覆 引用 TOP

未到1月25日晚上8點半, 都唔可信.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2021-1-21 06:26 PM 發表

咁2月中連續兩套陳豪做男主角?唔好卦,不如換埋830檔啦
唔洗驚,今時今日未到最後1分鐘都隨時可以變㗎

齊出手 組個攻勢 來堅守 跟我一搏 毋退後 轉眼會失守 才必須要拯救

回覆 引用 TOP

唔係卦,大步走出曬廣告啦喎

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]