• 瀏覽: 12,136
  • 回覆: 176
  • 追帖: 3
明天唔想出街, 所以提早一日自己食生日飯. 順便在這裡預祝小白師姐生日快樂.
原想去食雞扒蛋包飯, 但見時間好似同另一間半價定食夾些, 所以轉咗去這裡食.

上到去不用排隊, 還有卡位坐, 好正. 唉, 又係電話落單, 又攪咗幾分鐘. 叫咗個雪花肥牛鍋配三文魚刺定食, 就走去攞自助吧嘢食等. 一次過攞咗小食, 沙律菜和飲品就返去坐定定食嘢. 小食都叫夠熱夠脆, 鴨胸肉幾好味, 整體食得過.

三文魚有根的, 都有魚味. 個雪花肥牛鍋定食原來有碗白飯跟的, 但我同個女侍應講, 我唔要了, 驚食唔到. 牛肉有二大塊, 但唔太肥. 鍋裡有菜, 有豆腐有少少冬菇. 個汁幾甜, 所以我將沾肉食完的蛋倒入鍋裡減低甜度.

甜品要了木糠布甸, 只得忌廉和少少餅糠, 早知要朱古力蛋糕啦.

總括來講$37完全冇投訴, 下次去開尖沙咀一定會再去幫襯,希望還做緊半價啦.

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
引用:
原帖由 細寶B 於 2021-1-21 08:51 PM 發表

明天唔想出街, 所以提早一日自己食生日飯. 順便在這裡預祝小白師姐生日快樂.
原想去食雞扒蛋包飯, 但見時間好似同另一間半價定食夾些, 所以轉咗去這裡食.

總括來講$37完全冇投訴, 下次去開尖沙咀一定會再去幫襯,希望還做緊半價啦.
細寶B,祝你生日快樂。🎂🎂🍻🍻

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受。
不打擾,是我對你最後的温柔。
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-1-21 08:57 PM 發表

細寶B,祝你生日快樂。🎂🎂🍻🍻
謝謝BOBO師姐.

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知

回覆 引用 TOP

抵食

祝生日快樂

引用:
原帖由 細寶B 於 2021-1-21 08:51 PM 發表

上到去不用排隊, 還有卡位坐, 好正. 唉, 又係電話落單, 又攪咗幾分鐘. 叫咗個雪花肥牛鍋 ...
細寶B,生日happy

Happy Birthday!

引用:

$37咁平

平成咁座得好過茶餐廳仲包食飽,預祝有個快樂的生日

引用:

毒食唔肥

引用:
原帖由 tsuntsun 於 2021-1-21 08:59 PM 發表

抵食
係呀, 好抵食, 好過去M記.

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知
引用:
原帖由 Haha0138 於 2021-1-21 09:06 PM 發表

祝生日快樂
謝謝你.

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-1-21 09:15 PM 發表

細寶B,生日happy
謝謝16師兄.

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知

回覆 引用 TOP

祝你生日快樂

引用:
原帖由 朱樓瑾 於 2021-1-21 09:18 PM 發表

Happy Birthday!
謝謝

論壇黑暗
一群打手
人格盡喪
毫無良知

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]