• 瀏覽: 9,816
  • 回覆: 24
  • 追帖: 2
疫情前差唔多個個月都會飛日本。。。真係好掛住冬天去箱根浸溫泉嘅日子啊。。。
疫情前同朋友去箱根品之木一之湯拍嘅片,真係超懷念
仲去左箱根嘅玻璃藝術館,落完雨更加靚~

https://www.youtube.com/watch?v=wk44zqJfsjI

進入香討影片區

熱賣及精選
引用:
原帖由 廿二樓 於 2021-1-21 08:57 PM 發表

疫情前差唔多個個月都會飛日本。。。真係好掛住冬天去箱根浸溫泉嘅日子啊。。。
疫情前同朋友去箱根品之木一之湯拍嘅片,真係超懷念
仲去左箱根嘅玻璃藝術館,落完雨更加靚~

https://www.youtube.com/watch?v=wk44zqJfsjI

做空姐個個月??

定真係有人養唔洗做?或者個個月啲人工就只為去日本消費幾日?

以前有位同事一年去日本四至五次都覺得誇張,但是一個月去一次更加誇張

我都想唔洗做不過無咁好命,打工仔一名

引用:
原帖由 csh68 於 2021-1-24 07:22 AM 發表

以前有位同事一年去日本四至五次都覺得誇張,但是一個月去一次更加誇張

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 時光五缺 於 2021-1-23 12:37 AM 發表

做空姐個個月??
coffee or tea?

引用:
原帖由 廿二樓 於 2021-1-24 02:06 PM 發表

我最平試過飛東京3日 來回機票連稅 600幾蚊

去食碗拉麵都好

引用:
原帖由 csh68 於 2021-1-24 07:22 AM 發表

廉航 + love hotel 每次成本價3000蚊港元

坐埋TokyoMetro 3日任搭 有幾貴呀?

引用:
原帖由 andyyyy 於 2021-1-23 02:10 PM 發表

定真係有人養唔洗做?或者個個月啲人工就只為去日本消費幾日?
唔只香港人,全世界大把人去旅行當返工,估計炒樓炒股多

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-1-27 04:46 AM 發表

廉航 + love hotel 每次成本價3000蚊港元

坐埋TokyoMetro 3日任搭 有幾貴呀?
Love hotel 有個問題,好似唔可以預早 book,只可以 walk in book 一晚,變左每日都要準時去 book,遲左就無房,check out 後行李又唔知放邊

引用:
原帖由 Bunryuu 於 2021-1-27 05:41 AM 發表

*** 該帖被屏蔽 ***
個個月都有咁平機票?

主題標籤 #日本 #酒店
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]