• 瀏覽: 7,621
  • 回覆: 180
https://hk.appledaily.com/financ ... RFEJ3EMJWBGGBKQ3EQ/
TVB去年業績報告中提到,擬加大發展內地市埸,提高收入,有信心線上線下平台服務方案能吸引大灣區等廣告商。有廣告界人士大潑冷水,他指,現時大灣區至廣東省仍收看TVB的觀眾近年已變得非常少,「早幾年已經1%(收視)都無,合拍劇都係靠大陸自己嘅電視台同網站播至有人睇。」

廣告行內人都話連廣東省都無人睇tbb, 
Tbb喺香港又越來越吾受歡迎
係咪好快變亞視?

廣告當然抹黑,又出動打配合,夠viutv少,妖入大灣區先講啦

邊位廣告界呀?泥賤鷹呀?定係盜淫賊呀?

引用:
原帖由 Mr.23a 於 2021-1-22 01:59 PM 發表

邊位廣告界呀?泥賤鷹呀?定係盜淫賊呀?
無啦啦做咩質疑蘋果

樓主又話唔鍾意大陸唔睇tbb,但又成日開著TVB睇
連TVB大陸收視率都咁關心,我好懷疑樓主係五毛扮晒野

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-22 14:00 發表

無啦啦做咩質疑蘋果
因為全份毒果,除咗日期、售價,其他都係做假囉!

一睇毒果!一世都冇好結果

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-22 12:11 AM 發表

https://hk.appledaily.com/finance/20210121/UGD64B5URFEJ3EMJWBGGBKQ3EQ/
TVB去年業績報告中提到,擬加大發展內地市埸,提高收入,有信心線上線下平台服務方案能吸引大灣區等廣告商。有廣告界人士大潑冷水,他指,現時大灣區至廣東省仍收看TVB的觀眾近年已變得非常少,「早幾年已經1%(收視)都無,合拍劇都係靠大陸自己嘅電視台同網站播至有 ...
信毒果都無腦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 山上雀躍的山羊 於 2021-1-22 02:08 PM 發表

等睇cctvb執笠
等睇死曱甴死全家

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-22 02:00 PM 發表

無啦啦做咩質疑蘋果
蘋果敢於講真話~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
小,64仔又話好L憎TVB,收視問題又關你條呼街64仔乜事

引用:
原帖由 highbury64 於 2021-1-22 02:00 PM 發表

無啦啦做咩質疑蘋果
無質疑!咁多年嚟我都堅信蘋果新聞喺人物名稱、地點同時間大部份係真嘅,內容就絕大部份係老作。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]