• 瀏覽: 7,793
  • 回覆: 118
引用:
原帖由 nigelraphe 於 2021-1-22 04:37 AM 發表

隻賤雞盈一定擦鞋冧兩位新高層
聽Do姐喺電台口水多過浪花講, 萬千星輝頒獎禮馮盈盈話同佢第一次合作, 特登送咗一盒快速測試肺炎嘅藥檢包畀佢, 可想而知幾識擦鞋。

熱賣及精選
引用:
原帖由 LeeLK 於 2021-1-22 02:25 PM 發表

聽Do姐喺電台口水多過浪花講, 萬千星輝頒獎禮馮盈盈話同佢第一次合作, 特登送咗一盒快速測試肺炎嘅藥檢包畀佢, 可想而知幾識擦鞋。
唔通學6永、C君做頂心杉咩?

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
後宮3000,是好是壞?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-1-22 04:27 AM 發表

表面上志偉係TVB台前遊戲節目大將,但台前還台前,台後還台後,係兩種不同既技術層面!
一個好強既足球員未必係一個好強既領隊,
雖然志偉都有唔少領導既經驗,但佢亦連帶著好多人情因素在內!
係咪要用阿叻?嘉樂係咪又可以上位?而家都無乜好撈!
志偉無可能唔睇住哩幾個跟過佢打天下既戰友,
但佢地再出現,係咪令節目老化同無新意?
無可能吸引到年青人!
但如果用新人,咁又點對得住往日既戰友們?
...
矮仔多計,仲要打孖上

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-1-22 04:41 AM 發表

又益佢地狂抽水了
捉隻老鼠入米缸

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-22 02:10 PM 發表

佢個女嚮台灣撈得好掂;可能請到台灣藝人來港上遊戲節目~
佢個仔曾國祥仲勁,最佳導演。

回覆 引用 TOP

是否過了氣吧

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-22 02:35 PM 發表

唔通學6永、C君做頂心杉咩?
呢啲係稿安排, 明顯DO姐係錫C君陸永

佢指識做小丑.演技一般.樣子更不用說.學識更也談不上.正是火車拉著大石頭.等死!

經驗豐富

輸到冇晒自信

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 nigelraphe 於 2021-1-22 03:05 PM 發表

呢啲係稿安排, 明顯DO姐係錫C君陸永
但係, 見DO俾兩隻野窒到, 叉起條腰喎~

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 江南遇到了留言 於 2021-1-22 03:07 PM 發表

佢指識做小丑.演技一般.樣子更不用說.學識更也談不上.正是火車拉著大石頭.等死!
佢都係咁話~

https://youtu.be/lEgGBhL1lsw

回覆 引用 TOP

唔明點解個個都唔睇好, 我就睇好喇
佢係有好多醜聞, 但佢都係一個成功的藝人/導演, 佢既人脈可以幫到 tbb
睇佢有冇人心做好呢件事

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 itemwah2 於 2021-1-22 04:37 AM 發表

吹水好笑既人只適合台前吹水同攪笑,
台後係要計算同運籌,志偉有無哩樣能力???
我真係唔知,以前佢做過公司,但都好似攪得唔好!
你以為以前啲獎門人佢只係站係台前就ok?

引用:
原帖由 coria 於 2021-1-22 01:15 PM 發表

搵國內一線唐嫣,趙麗穎拍港劇或上掌門人
我反覺得阿陯同阿叻可以再唱主題曲了

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]