• 瀏覽: 6,070
  • 回覆: 72
  • 追帖: 1
根據《ESPN》報導,巴塞隆拿去年夏天放走蘇亞雷斯(Luis Suarez)時,在合約中加入了一項名單,名單上的球隊是蘇神不能去的。

該報導稱,這一名單包括皇馬、曼聯、曼城和巴黎聖日耳門。巴塞似乎認為,這些球隊是他們在國內和國際賽場上的主要競爭對手。

蘇亞雷斯後來一度接近加盟祖雲達斯,但因在意大利方面安排的考試中作弊而告吹。而當他開始和馬德里體育會商談合約時,時任巴塞主席貝圖美奧感到不快,想將馬體會也加入到這個名單中,不過蘇神和馬體會搶先一步談妥了協議。

今季至今,馬體會在西甲一枝獨秀,目前在少賽一場的情況下領先巴塞10分,蘇亞雷斯以11個入球與美斯並列西甲射手榜第一。

馬體真係執到寶

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/12644559/1/20210122

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
祖記有c朗夠

放走哨牙蘇係迫於無奈,個個都天價人工,唔騰返d 錢出黎根本頂唔到落去

引用:
原帖由 food133 於 2021-1-22 11:48 AM 發表

放走哨牙蘇係迫於無奈,個個都天價人工,唔騰返d 錢出黎根本頂唔到落去
無清梅西係敗筆

梅西:

回覆 引用 TOP

記得有 反朗同我講皇馬高層賣c朗 老屈係c朗問題喎
我都話皇馬高層蠢姐
佢地就盲撐高層

睇黎今次 阿會員沙維又會盲撐巴塞高層 
話佢好醒幫馬體會拎冠軍 重擊皇馬

自己贏唔到西甲
都唔俾死敵贏
巴塞呢招真係夠晒絕

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-1-22 11:57 AM 發表

自己贏唔到西甲
都唔俾死敵贏
巴塞呢招真係夠晒絕
回落就梗有架啦
咪當比下馬體囉

梅西:

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽

附件

20210118_addc46a828456376e63dg5478nTnODNO.jpg(71.05 KB)

2021-1-22 12:14 PM

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-1-22 12:14 PM 發表

尼馬同so9 跟本就係美斯最好既遮醜布!巴塞就放走呢兩個!你話屁馬2憶幾放出去都合理。

但so9 明顯係比拜仁恥辱式巨炒8球入面唯一一個入到波既巴塞球員!證明把握力肯定係最好果個

都怪美斯搞山頭。要揾so9祭旗
明顯係無咗阿蘇尼馬幫手撥番起梅西

梅西:
d勁人走晒,梅西即刻露晒底

引用:
原帖由 西聞吹奏大師 於 2021-1-22 12:24 PM 發表

d勁人走晒,梅西即刻露晒底
露底好
有得J

梅西:

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 food133 於 2021-1-22 11:48 AM 發表

關鍵先生真係天價

注碼實在太大

輸唔起就返屋企
左賴右賴仆街死
X佬界既和尚
引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-1-22 11:57 AM 發表

自己贏唔到西甲
都唔俾死敵贏
巴塞呢招真係夠晒絕
SO9人工比關鍵先生仲好啦
巴塞真係識諗

注碼實在太大

輸唔起就返屋企
左賴右賴仆街死
X佬界既和尚
提示: 違規內容已被屏蔽

附件

tD4Up2ZxeuxLeSc_cgFJz0EPYIQHQyyo5ASviOQEr4g.jpeg(82.75 KB)

2021-1-22 12:47 PM

20210101_60c2f3e0a91479968fd4DHlDfLWjcVrE.jpg(36 KB)

2021-1-22 12:47 PM

引用:
原帖由 回味的加泰8寶粥 於 2021-1-22 12:28 PM 發表

關鍵先生真係天價
呢句真

梅西:

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]