• 瀏覽: 1,617
  • 回覆: 41
尋日預告完今日開餐
環保人士請離開
我怕鯊魚去游水驚佢哋咬我
所以堅決要對佢哋趕盡殺絕

附件

04461418-7F29-42E0-8498-51978AC542AC.jpeg(105.07 KB)

2021-1-22 03:21 PM

FDB570B3-2648-4486-A69D-C521DB73F799.jpeg(237.54 KB)

00ECC12E-9596-4865-A23A-622741774208.jpeg(286.73 KB)

67721700-774F-4912-AABF-77BD2DCD7643.jpeg(259.31 KB)

230D5F62-5E06-4B34-BA84-E56F222C16E8.jpeg(279.78 KB)

繼續加相

附件

03F36E5D-FCD0-4D21-814C-4A9D85F5EC03.jpeg(282.91 KB)

00D21E8C-0EF1-4FAD-80E1-2AD0F85FBC0F.jpeg(273.47 KB)

D5AE5223-E01D-4382-A3ED-7B0AFE0E8807.jpeg(232.57 KB)

40217EAE-71DA-45FC-ADA4-1D84CB5BD246.jpeg(347.99 KB)

FB9DE51E-600A-4834-85CF-156130D181C4.jpeg(499.53 KB)

留咗大泥鯭冇影
請完個電話返埋位已經比人夾曬
唯有拎杯布甸頂數

正丫,,金蠔 赤米 翅

職業原無貴賤,只要安心務正,就是他剃頭、唱戲、縫衣裳不算低下;

品格應分高下,若是任意胡來,哪怕你作官、為宦、當皇帝照樣骯髒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 採花王 於 22-1-2021 15:21 發表

繼續加相
仲有魚鮫樓主請問金蠔那裡買

職業原無貴賤,只要安心務正,就是他剃頭、唱戲、縫衣裳不算低下;

品格應分高下,若是任意胡來,哪怕你作官、為宦、當皇帝照樣骯髒。
引用:
原帖由 採花王 於 2021-1-22 03:21 PM 發表

尋日預告完今日開餐
環保人士請離開
我怕鯊魚去游水驚佢哋咬我
所以堅決要對佢哋趕盡殺絕
正到冇朋友
花王盟主咁耐唔見你出Post一出就一鳴驚人

回覆 引用 TOP

個翅倒轉咗

你怕鯊魚去游水咬你
師兄食翅我去食似咋
正話先同廚房大佬講,不如入流浮山買金蠔煎啦,佢又話唔好重話我痴線

引用:
原帖由 leopig 於 2021-1-22 03:35 PM 發表

上環唔知邊檔
我只負責找卡數

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2021-1-22 03:52 PM 發表

你怕鯊魚去游水咬你
師兄食翅我去食似咋
正話先同廚房大佬講,不如入流浮山買金蠔煎啦,佢又話唔好重話我痴線
我驚鯊魚所以要食晒佢哋

一字記之曰正 !

回覆 引用 TOP

大製作盆鮑金𧐢好壯觀搶晒鏡,其實盆豬肉呢個部位都好正。

引用:
原帖由 採花王 於 2021-1-22 03:55 PM 發表

我驚鯊魚所以要食晒佢哋
請問第二碟係咪鹹豬展呀

引用:
原帖由 god123456 於 2021-1-22 03:46 PM 發表

個翅倒轉咗
唔講我都唔覺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 leopig 於 2021-1-22 03:35 PM 發表

龍躉肉嚟,炒球

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]