• 瀏覽: 1,047
  • 回覆: 19
下星期上深圳隔離

熱賣及精選
酒店電視會冇?

Hello !!!
引用:
原帖由 天秤使者 於 2021-1-22 05:44 PM 發表

酒店電視會冇?
酒店看的香港電視,有否censorship ?

內地酒店看的香港電視,有冇V台?

Hello !!!
幫襯香港中移動,用手機睇Mytv

警吿:頭像相片為本人財產,本人不批准其他人仕使用,如有盜用,報警查辦。
本人在香港討論區只擁有'運動鞋'唯壹帳號,此帳號早於2004年註冊,其他皆為冒仿者
本人並非單車業界人仕亦不接受任何方式之商業贊助行為,如對本人身份有任何懷疑,請向本版版主查詢。
應在旅遊中國版問

用中港卡兼用MyTV Super 睇TVB

引用:
原帖由 天秤使者 於 2021-1-22 05:44 PM 發表

酒店電視會冇?
冇得睇TVB

引用:
原帖由 天秤使者 於 2021-1-23 11:55 AM 發表

內地酒店看的香港電視,有冇V台?
冇得睇

TVB睇唔睇都罷

有個apps iptv有得睇香港所有免費電視台。

引用:
原帖由 風繼續吹 於 2021-1-23 10:03 PM 發表

冇得睇TVB
J2? 有翡翠台喎!
https://blog.remyhouse.com/2347/深圳酒店隔離14天酒店照片/

Hello !!!
而家大陸睇電視好多都係網絡電視,如果要睇tvb,就要用舊式用天線收台既電視機

不過大陸而家好少酒店既電視用天線的了,多數酒店的電視都上左網,睇唔到tvb的了

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-1-23 10:34 PM 發表

而家大陸睇電視好多都係網絡電視,如果要睇tvb,就要用舊式用天線收台既電視機

不過大陸而家好少酒店既電視用天線的了,多數酒店的電視都上左網,睇唔到tvb的了
羅湖區都收唔到訊號呀??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2021-1-23 10:43 PM 發表

羅湖區都收唔到訊號呀??
收到訊號但係部電視無天線收唔到tvb
大陸酒店而家D電視都無天線架,係上網架

支持警察嚴正執法!
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]