• 瀏覽: 5,282
  • 回覆: 61
  • 追帖: 3
本主題由 青森冬雪 於 2021-1-23 10:09 PM 移動
之前呢度有個女網友成日當我情敵係咁單打我,意思係我姣佢網上既心上人,睇佢語氣佢既心上人「大隻+靚仔+講野鹹濕(係佢角度來講應該係幽默呱?)」總之情人眼裡出西施。
由於呢個女網友太鍾意個男網友加上愛得太深患得患失似乎近乎失心瘋,成日提呢個男網友,搞到其實我好無厘頭,因為我同個男網友平時都唔熟,亦冇來往,佢對我可能係fans對女神既仰慕姐,實際上並冇切身接觸同了解。不過因為女網友大力宣傳同好評,我都自然會留意下個男網友究竟有乜好。
後來我同個男網友私下傾左一陣計,發覺現實同幻想有好大差距。個男網友好好人好細心但絕對唔係啱我果type,交換下相發覺佢又真係幾「大隻」但睇身形就應該唔係我喜歡果種靚仔。
我好快分析左呢個男網友係果個女網友喜歡既類型但係唔係我喜歡既類型,於是我都同佢講果個女網友比較啱佢,對佢係真愛,希望佢好好把握。
件事令我得出結論:網上識人好易見光死。上文果個女網友投入太深,以為佢鍾意既人,別人亦會鍾意,所以對別人產生敵意。大家都係女人,可以理解呢種心情啦。希望果個女網友可以得償所願。只不過唔同人喜好其實唔同。而個男網友同個女網友既事就唔關我事啦,希望個女網友都唔好啄住我。大家欣賞既對象同品味真係差別好大。我真係唔鍾意大隻壯男😂
網上交友真係好易中伏,大家小心d,尤其而家好多照騙,好靚既女人隨時現實中素顏好驚嚇都未定。🤷‍♀️

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-22 07:41 PM 發表

之前呢度有個女網友成日當我情敵係咁單打我,意思係我姣佢網上既心上人,睇佢語氣佢既心上人「大隻+靚仔+講野鹹濕(係佢角度來講應該係幽默呱?)」總之情人眼裡出西施。
由於呢個女網友太鍾意個男網友加上愛得太深患得患失似乎近乎失心瘋,成日提呢個男網友,搞到其實我好無厘頭,因為我同個男網友平時都唔熟,亦冇來往,佢對我可能係fans對女神既仰慕姐,實際上並冇切身接觸同了解。不過因為女網友大力宣傳同好評,我都 ...
係咪個女網友自作多情,人地吾SO佢。所以遷怒於你吖

引用:
原帖由 ensuning 於 2021-1-22 09:46 PM 發表

係咪個女網友自作多情,人地吾SO佢。所以遷怒於你吖
女網友遷怒於我就一定既,係咪自作多情男既唔so佢就唔知,始終個男人都同佢有講有笑,你好難話係女網友單戀佢既😏
我覺得個男網友同女網友幾登對。重點睇得出個女網友對個男網友係真愛!

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-22 09:50 PM 發表

女網友遷怒於我就一定既,係咪自作多情男既唔so佢就唔知,始終個男人都同佢有講有笑,你好難話係女網友單戀佢既😏
我覺得個男網友同女網友幾登對。重點睇得出個女網友對個男網友係真愛!
大把人吹水架喇,咁認真咩,she發巧唧

引用:
原帖由 ensuning 於 2021-1-22 09:59 PM 發表

大把人吹水架喇,咁認真咩,she發巧唧
男既心眼太多,女既陷入情網太深份人太殘雞。

我奉行四字真言:「敬而遠之」🤷‍♀️

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-22 10:01 PM 發表

男既心眼太多,女既陷入情網太深份人太殘雞。

我奉行四字真言:「敬而遠之」🤷‍♀️
無乜也心眼嘅,豬扒人地哽唔落多啲喇

引用:
原帖由 ensuning 於 2021-1-22 10:08 PM 發表

無乜也心眼嘅,豬扒人地哽唔落多啲喇
未見過個女網友既相,就唔方便評價佢顏值如何啦😏不過聽講個女網友近乎發狂地想睇我張相,我覺得佢入戲太深真係唔應該當我係情敵囉,佢應該放鬆d,網上既野真係好虛幻,冇現實中既接觸同認識做基礎,好難真正了解一個人,我覺得佢愛得太草率😏

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-22 10:22 PM 發表

未見過個女網友既相,就唔方便評價佢顏值如何啦😏不過聽講個女網友近乎發狂地想睇我張相,我覺得佢入戲太深真係唔應該當我係情敵囉,佢應該放鬆d,網上既野真係好虛幻,冇現實中既接觸同認識做基礎,好難真正了解一個人,我覺得佢愛得太草率😏
長期無比難忍愛嘅感受。咪有泥啲效果囉

引用:
原帖由 ensuning 於 2021-1-22 10:32 PM 發表

長期無比難忍愛嘅感受。咪有泥啲效果囉
都唔係。男網友話女網友有男朋友。可能係呢個原因佢先冇接受女網友🤷‍♀️

係咪個女網友自作多情

引用:
原帖由 inco 於 2021-1-22 07:41 PM 發表

由於呢個女網友太鍾意個男網友加上愛得太深患得患失似乎近乎失心瘋,成日提呢個男網友,搞到其實我好無厘頭,因為我同個男網友平時都唔熟,亦冇來往,佢對我可能係fans對女神既仰慕姐,實際上並冇切身接觸同了解。不過因為女網友大力宣傳同好評,我都 ...
睇多d警訉

你派咁多膠, 應該當你精神病先真

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kwma 於 2021-1-22 10:55 PM 發表

睇多d警訉
傾左幾日發覺唔啱傾已經絕交啦
真係唔明點解d人會沈迷網上交友🤷‍♀️

引用:

佢都係啄住你咋,我試過直情兜口兜面畀人鬧,😛我係男

引用:
原帖由 公園熱情的魚蛋 於 2021-1-23 12:30 AM 發表

佢都係啄住你咋,我試過直情兜口兜面畀人鬧,😛我係男
其實佢都有兜口兜面入我既帖鬧我,只不過我廢事理佢直接黑名單佢,佢冇得兜口兜面鬧我,唯有自己開帖繼續單打。不過因為我一早黑名單左佢,眼不見為淨,唔係時時睇到,對我影響不大😏

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]