• 瀏覽: 5,983
  • 回覆: 38
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 sng850 於 2021-1-23 08:10 AM 發表

支持警方嚴正執法!👏💪

警方東九龍總區交通部及各警區,昨日(22日)於區內交通黑點採取打擊違例泊車的執法行動,並採用最新試行的電子定額罰款通知書執法。行動期間共發出2,322張定額罰款通知書、拖走8部違例停泊的車輛及多次票控58部車輛。

警方執法行動特別針對雙行泊車、在限制區及巴士站違例上落客或貨物、停車等候過久、非法進入黃格或黃條過路處並造成阻塞等違法行為。

東九龍總區將持續打擊重點交通違 ...
支持打擊違泊,不過警方幾時先去先達嚴正執法d違泊小巴

回覆 引用 TOP

精選汽車
引用:
原帖由 WakikiBB 於 2021-1-23 09:53 AM 發表

2,322 x $320 = $743,040
算係咁啦, 幫補下明日大愚蟲洞.
攞黎維修返俾曱甴破壞既交通燈都唔夠啦

Welldone

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 068035 於 2021-1-23 06:18 PM 發表

抄幾多都可以當新聞真無聊
作用係話俾你呢D刁民知,差人係有做嘢囉!

回覆 引用 TOP

偉業街D貨車/速遞車有沒有拖走?

Jason 的虛擬世界

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 短棍 於 2021-1-23 06:49 PM 發表

攞黎維修返俾曱甴破壞既交通燈都唔夠啦
山大斬埋有柴
743,040 x 365日 = $271,609,600
有兩億幾, 幫補下明日大愚零頭啦.

回覆 引用 TOP

做得好

回覆 引用 TOP

點解吾泊車位? 如果夜晚泊街 一晚捉兩次 一個月要19000元泊車 仲貴過泊4000車位

太少吧!

回覆 引用 TOP

幾時捉埋小巴

回覆 引用 TOP

等睇違泊撚出黎呱呱叫﹗

我是中國病毒

回覆 引用 TOP

正虎史左甘多前系黑景申尚 黑景勤力D穩返好應該呀 順便綁卿下正苦才症亞力

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 你假誠 於 2021-1-23 11:38 AM 發表

原來每日報三次警。報違泊真系有效。大家勤d造。
要每半小時報一次警,一日報48次,差人出咗糧就要開足工!要抄到街上沒有一輛違泊為止

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樹下靚雞翼 於 2021-1-24 09:16 AM 發表

點解吾泊車位? 如果夜晚泊街 一晚捉兩次 一個月要19000元泊車 仲貴過泊4000車位
夜更阿蛇, 食宵夜就會食兩次
夜媽媽、天寒地凍 ... 你諗得太美好了.

回覆 引用 TOP

做得好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]