• 瀏覽: 12,088
  • 回覆: 166
本主題由 System 於 2021-1-23 08:00 PM 解除限時高亮
我唔明黃小姐明明知天后老公係安仔!唔通共用一個健身教練就可以共用埋人地老公?安仔衰左都即刻公開記者會認錯道歉呀。上車就咁齊心一齊叫側魚涌

一衰左黃小姐身為公眾人物拍拍羅油深潛。乜都唔撚理!直到而加都無公開記者會道歉。咁樣都可以過到骨繼續九點半播佢d劇?

究竟咩風氣?有無尊重鄭秀文?當鄭秀文係咩?真係咁樣都可以過骨呀?大家點睇?

附件

7740a5c2a444633971b543ab8d17dcde.jpg.cf.jpg(49.02 KB)

2021-1-23 04:24 PM

朱小姐食蛋糕都開記招道歉呀!黃小姐成段片又錫又成仲有下文!拍拍羅油深潛都可以過骨!九點半播佢d劇?大台真係無人用無劇播呀?

成班打手扮睇唔到呢個post?唔入黎分享吓

It doesn't matter

回覆 引用 TOP

關你撚事咩

咁睇 好彩真係有你開帖 否則真係唔知又關你事

臨兵鬥者皆陣列在前
          丸attack 🤗
引用:
原帖由 孔慈 於 2021-1-23 04:24 PM 發表

我唔明黃小姐明明知天后老公係安仔!唔通共用一個健身教練就可以共用埋人地老公?安仔衰左都即刻公開記者會認錯道歉呀。上車就咁齊心一齊叫側魚涌

一衰左黃小姐身為公眾人物拍拍羅油深潛。乜都唔撚理!直到而加都無公開記者會道歉。咁樣都可以過到骨繼續九點半播佢d劇?

究竟咩風氣?有無尊重鄭秀文?當鄭秀文係咩?真係咁樣都可以過骨呀?大家點睇?
又唔係要你養,關你L事咩?

回覆 引用 TOP

又唔見你捉d老鼠曱甴出黎道歉

如果兩個只係普通賤男女呢,成件事都簡單

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 孔慈 於 2021-1-23 04:24 PM 發表

文化大革命? 使唔使要佢跪玻璃? 返過去三千年前?道德撚?

已經忘記這件事了

回覆 引用 TOP

你比人屌有無毒果a1全港道歉?

回覆 引用 TOP

人地既私事關你條毛事咩,真係多舊魚。。

回覆 引用 TOP

關你咩事呀!又舊事重提,開心嗎?不知所謂

回覆 引用 TOP

黃:話我呀! 無搞出人命咋?
咪 生埋出嚟,睇你 如何 天后 ?

許:諗住 出嘢啫? 點知宜家 出事了?

天后:妳都識食,知道 鼻大,好玩!
但......的士,有裝車機呢?
吊妳吖................

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]