• 瀏覽: 1,376
  • 回覆: 11
2小時錶,我一開始連結左手機,入左2粒鐘,之後手機顯示淨2分鐘,我手機再入2粒鐘,係會顯示剩餘2小時2分鐘定係2小時

另一問題,如果忘記夠鐘前用手機再入,係咪唔可以遙距加錶,要再行去咪錶一次?

回覆 引用 TOP

精選汽車
1) 泊車剩餘時間少於13分鐘, 再入錶只會以你入錶時間延長, 2分鐘不計

2) 你諗到既野, 唔知班官會唔會咁聰明諗到你諗既野去堵塞漏洞, 試過先知 

引用:
原帖由 mugqq 於 2021-1-24 07:59 AM 發表

1) 泊車剩餘時間少於13分鐘, 再入錶只會以你入錶時間延長, 2分鐘不計

2) 你諗到既野, 唔知班官會唔會咁聰明諗到你諗既野去堵塞漏洞, 試過先知 
thx

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 mugqq 於 2021-1-24 07:59 AM 發表

有問題,如果第一次入2粒鐘,第二次手機加錶入1 粒,差不多夠鐘,想入多1粒得唔得呢?

引用:
原帖由 26420257 於 2021-1-24 10:28 AM 發表

有問題,如果第一次入2粒鐘,第二次手機加錶入1 粒,差不多夠鐘,想入多1粒得唔得呢?
https://www.td.gov.hk/tc/transport_in_hong_kong/parking/parking_meters/npm/index.html

要響個咪錶前配對左條link至可以離開,之後遙控加錶,入幾錢錶條link就有效幾耐,例如入45分鐘條link就45分鐘有效,遙距加$用完條link就冇㗎啦,想再加就要返去

引用:
原帖由 dudehk 於 2021-1-24 10:47 AM 發表

https://www.td.gov.hk/tc/transport_in_hong_kong/parking/parking_meters/npm/index.html

要響個咪錶前配對左條link至可以離開,之後遙控加錶,入幾錢錶條link就有效幾耐,例如入45分鐘條link就45分鐘有效,遙距加$用完條link就冇㗎啦,想再加就要返去
明白,即係睇你第一次入幾耐錶,如果2粒鐘錶,我第一次入1粒鐘連結埋手機走開左,第2次遙遠入半粒鐘,之後就算夠鐘前開手機,個 apps都唔會俾我再入,岩嗎?

回覆 引用 TOP

應該就係咁,我都未用過㗎,不過都唔難明,總之每次你只可以響咪錶配對到一條link,用咗就要再返嚟

回覆 引用 TOP

邊度有得試玩呀   

回覆 引用 TOP

呢d應該值入部車度、泊理去呢4個鐘自己對錶、走至扣錢、唔駛搵人黎煩响度幫電腦做野

回覆 引用 TOP

泊街不如泊商埸停車場,購物滿某全額可享免費泊車,而且安全好多。

引用:
原帖由 架呢雙腳 於 2021-1-25 03:16 PM 發表

泊街不如泊商埸停車場,購物滿某全額可享免費泊車,而且安全好多。
有時未必係去大商埸, 同埋咁啱遇到錶位, 係方便D.

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]